O2e

Hoe maak je een website te maken

Ja, kan iedereen een website. Het is niet zo moeilijk als u misschien denkt en het zal niet een lange periode van tijd om het te maken. Als het aankomt op het maken van een website, zijn er vele paden die u kunt nemen. De richting die je neemt hangt af van wat u wilt bereiken met uw website. Het hangt ook af van de hoeveelheid tijd en geld die u bereid bent te besteden aan het maken en onderhouden van uw website. Laten we ons concentreren op de bovenste twee manieren om een ​​website te maken: Maak het of bouwen.

Stap 1

Maak uw eigen website vanuit het niets. Veel mensen kiezen ervoor om hun eigen website met behulp van html en een editor, meestal FrontPage, Dreamweaver of gewoon een tekst-editor te maken. Het maken van HTML-pagina's is vrij eenvoudig en er zijn veel online tools en templates om u te helpen.

Hoe maak je een website te maken. Maak uw eigen website vanuit het niets.
Hoe maak je een website te maken. Maak uw eigen website vanuit het niets.

Er zijn ook een verscheidenheid van online tutorials die u stap voor stap door het proces stap voor stap. Dit is een goede manier om een ​​website te maken voor mensen die het leren genieten, wil een nieuwe vaardigheid te leren en willen een beter begrip van hoe Internet sites echt werken hebben. Het scheppen van de html-pagina's van uw website is slechts een deel van wat er nodig is om een ​​goed functionerende website te hebben.

Een andere taak in verband met het krijgen van uw website van de grond is de setup en hosting dat nodig is. Je moet een web hosting bedrijf dat kan opslaan en uw webpagina's dienen om internet browsers te vinden. Natuurlijk zult u ook nodig hebt om een ​​domeinnaam te kopen voor uw website (dat wil zeggen, mijn-website.com). Dan moet u het domein te koppelen aan web uw hosting bedrijf server, zodat uw pagina's worden weergegeven wanneer iemand uw domeinnaam in hun browser. Er zal een leercurve geassocieerd met elk aspect van het maken van uw website, dus wees bereid om wat tijd door te brengen uitzoeken alle details zijn. Maar nogmaals, dit is een onderdeel van de aantrekkingskracht voor iemand die wil om te leren hoe het internet werkt op een meer fundamenteel niveau.

De voordelen van het maken van een website op deze manier omvatten het hebben van volledige controle over de look en feel, alsmede de inhoud van uw site. Je krijgt ook om nieuwe vaardigheden en software tools te leren. Nadelen zijn frustratie leren van de details van de software, de kennismaking met nieuwe technologieën en de kosten kan meer dan verwacht (jaarlijkse domeinnaam aankoop, website hosting).

Stap 2

Gebruik een web site builder service. Het andere alternatief is het gebruik van een van de verschillende website bouwer diensten online beschikbaar. Deze diensten vereisen geen speciale kennis of vaardigheden, maar toch kunnen mensen goed uitziende websites te maken. Voor een nominale vergoeding heeft u toegang tot top notch design tools waarmee u slepen en neerzetten website elementen op hun plaats. Je begint met een van de duizenden professionele sjablonen, dan veranderen kleuren, inhoud, afbeeldingen en componenten te krijgen precies wat je in gedachten had. U heeft toegang tot professionele functies zoals blogs, foto's delen en e-commerce tools ook. Diensten hebben ook marketing tools die u in staat om gemakkelijk verkeer naar uw nieuwe site.

Stap 1. Gebruik een web site builder service.
Stap 1. Gebruik een web site builder service.

De website bouwer diensten omgaan met alle achter de schermen details voor u. Je hoeft nooit enige codering te doen, een hosting bedrijf of omgaan met domeinnamen te vinden. Voordelen van het gebruik van een website bouwer dienst omvatten het hebben van toegang tot een volledige set van handige functies om een ​​grote website te maken zonder dat de details van de uitvoering van de technieken te leren. De prijs is meestal ongeveer gelijk aan het betalen voor hosting als u heeft uw eigen site (ongeveer 5€ per maand). De meeste diensten bieden een gratis 30-dagen trial voordat u daadwerkelijk beginnen met het betalen van de maandelijkse vergoeding. Je mag niet de volledige controle over de look en feel van uw website, maar services bieden veel aanpassingsmogelijkheden.


Het kiezen van een van beide methode om een ​​website te maken zal u toelaten om uw eigen online ruimte in een mum van tijd. Je hoeft alleen te beslissen welk pad je wilt volgen.

Jason Kay raadt aan de Homestead web site builder dienst , dat is eenvoudig, betaalbaar en leuk. Meer informatie over het starten van een huis internet business waaronder Website creatie en marketing bij Easyhomeinternetbusiness.com .