O2e

Hoe maak je een WiMAX - netwerk op te bouwen

WiMAX staat voor Worldwide Interoperability for Microwave Access

WiMAX staat voor Worldwide Interoperability for Microwave Access. Dit biedt draadloze communicatie toegang aan gebruikers in een gebied dat het bestrijkt. WiMax-technologie biedt draadloze breedbandtoegang, en omdat het goedkoper is op te zetten en is draagbaar, het op grote schaal gebruikt over de hele wereld waarin telecommunicatie technologie is niet beschikbaar. Omdat sommige units zijn draagbaar zij gemakkelijk kunnen overal worden geplaatst, dat het nodig is. In tijden van natuurrampen waar telecommunicatie drastisch worden beïnvloed, kan WiMax-netwerk-technologie worden ingezet om hulp te bieden toegang tot de communicatie.

Hoe maak je een wimax - netwerk op te bouwen. Wimax binnen-en buitenunit.
Hoe maak je een wimax - netwerk op te bouwen. Wimax binnen-en buitenunit.

Wimax binnen-en buitenunit.
Er zijn WiMax-eenheden die u kunt zowel binnen als buiten worden gebruikt. U kunt een WiMax-eenheid geïnstalleerd in uw huis, kantoor of vestiging. De binnenunit zal enige regelmaat verlies al en het signaal zal een stuk zwakker in sommige afstanden. U zal een korter bereik wanneer u dit type van eenheid in een gesloten structuur. Het zou ook betekenen dat je zou kunnen hebben om meerdere basisstations te gebruiken als je gaat om een ​​groot gebied als een gebouw. De buitenunit omvat een groter bereik en is zuiniger op te zetten.

Koop uit betrouwbare bronnen.
Zorg ervoor dat u uw WiMax kopen van een betrouwbaar bedrijf dat u kan bieden de beste service na verkoop. U kunt gaan op het internet en zoek naar beoordelingen over een bepaalde WiMax fabrikant en distributeur. Doe forums, zodat u kunt meer informatie over een specifiek WiMax merk te krijgen en leer meer over de technologie. U kunt uw vragen en geven informatie over hoe en waar u de WiMax-technologie te gebruiken, zodat andere gebruikers op het forum kan je suggesties geven.

Bepaal wat voor soort wimax-systeem aan te schaffen.
Plan waar je wilt het opzetten van de WiMax-systeem. Als u van plan bent om een ​​indoor-installatie te doen dan u krijgt het vaste type. Zoek waar u de WiMax-apparaat en plaats hoeveel interferentie zal krijgen te bepalen. Omdat je aan het doen over een overdekt installatie zal er veel storing zo hoef je alleen maar op zoek naar de beste plek. Er zijn verschillende WiMax-systeem bands om uit te kiezen, zoals de 802.16-2004 WiMax met 3.5GHz band en 5.8GHz band en de 802.16e WiMax met 2,3 GHz-band en 2,5 GHz band.

Wimax staat voor worldwide interoperability for microwave access. Koop uit betrouwbare bronnen.
Wimax staat voor worldwide interoperability for microwave access. Koop uit betrouwbare bronnen.

Get training en installatie certificering.
Voor het instellen van de WiMax-installatie dient u te worden gecertificeerd. U kunt trainen voor deze van WiMax opleidingscentra. U kunt online zoeken naar een die in uw omgeving of zoek online training bronnen. Als u gecertificeerd te worden kunt u het opzetten van de WiMax-systeem op uw eigen. Anders hebben een erkend installateur het voor je doen.

WiMax-netwerk-technologie is nog maar net begonnen te populair geworden over de hele wereld en nog veel meer plaatsen die over beperkte middelen beschikken en kan niet gebruik maken van dure communicatietechnologie systemen zullen veel baat hebben bij het.