O2e

Hoe maak je een Windows Installer upgraden

Je hebt misschien gemerkt dat niet alle programma's die je meestal te installeren op uw pc zijn gebouwd met een eigen installateur. In de meeste gevallen, zijn veel programma's bank op de stabiliteit en de effectiviteit van de Windows Installer u momenteel gebruikt als een onderdeel van het Windows-besturingssysteem wordt gebruikt door uw pc. Echter, met de technologie sneller bewegen dan je eigenlijk kunt rekenen en toepassingen steeds meer en meer veeleisend, kan uw bestaande Windows Installer snel problemen opleveren als het kan niet in staat zijn om gelijke tred te houden met de nieuwere toepassingen die u gaat installeren, die die vereisen dat de hogere versies van Windows Installer. Dit is de belangrijkste reden waarom het is van cruciaal belang om de Windows Installer versie up-to-date. Uiteraard zal de secundaire redenen sneller installaties en betere prestaties. Dat hier gezegd zijn enkele van de dingen die je moet doen om je Windows Installer bijgewerkt en verbeterd.

  • Zoek een nieuwere versie. De eenvoudigste manier om dit te doen is het internet afzoeken voor een nieuwere pakket met de Windows Installer. Gelukkig, echter, zal je niet te wijd en zijd zien als de laatste versie kan gemakkelijk gevonden worden op de website van Microsoft . Klik op de link en het zal u naar de homepage. Zoeken in de site met behulp van de handige geïntegreerde zoekbalk voor de nieuwste Windows Installer die relevant zijn voor het besturingssysteem dat u gebruikt. Zodra u een link die leidt naar de download pagina van de nieuwste pakket te zien, klikt u op en volg de aanwijzingen om het te downloaden naar uw computer. Houd er rekening mee dat het bestand wordt u downloaden van een uitvoerbaar programmabestand. Aangezien Microsoft is een van de wereldwijde vertrouwde websites, zult u niet hoeft te maken over kwaadaardige inhoud hebben van een vrije hand zodra u de update.
  • Installeer het herdistribueerbare pakket. Zodra de download is voltooid, zoekt u het bestand en dubbelklik op het. Dit zal initialiseren van een installatie-wizard. Volg de instructies om de installatie te starten. Het proces duurt een paar seconden, een minuut Max. Zodra de installatie is voltooid, wordt u gevraagd om uw pc opnieuw op te starten. Zodra uw pc opstart een back-up wordt uw klus te klaren, en het besturingssysteem zal de nieuwste versie van de Windows Installer sport.
  • Houd het huidige. Het installeren van de nieuwste versie van Windows Installer kan genoeg zijn voor nu. Echter, aangezien nieuwere versies kunnen binnenkort opduiken in een kwestie van dagen of weken, wilt u misschien de versie die u hebt bijgewerkt te houden. Maak je geen zorgen, kunt u toestaan ​​dat Windows dit automatisch voor u doen. Navigeer de Windows Update-sectie van uw computer, die kan worden gevonden in het Configuratiescherm. Stel Windows Update te downloaden en automatisch installeren van updates. Pas de wijzigingen toe en je bent goed om te gaan. Windows zal nu zoeken, downloaden en installeren van alle updates, waaronder die voor Windows Installer, elke keer dat de updates beschikbaar zijn en voor zo lang als uw computer is aangesloten op het internet.


Hoe maak je een windows installer upgraden. Zoek een nieuwere versie.
Hoe maak je een windows installer upgraden. Zoek een nieuwere versie.

Als alternatief kunt u ook terecht op de Windows Update-site als je wilt handmatig downloaden en installeren alle beschikbare updates.