O2e

Hoe maak je een WordPerfect - bestand converteren naar een Word - document

Computergebruikers hebben verschillende voorkeuren als het gaat om computer software en applicaties. Dat is de reden waarom het programma fabrikanten hebben hun best gedaan in het bedenken van de beste software die op de computer landschap zal domineren. Dit heeft ook geleid tot software worden gemaakt om compatibel met elkaar, zodat niet verschillende gelijkgestemde vervreemden. Kan het in een Mac of een pc, Adobe of Corel, kwaliteit het delen van bestanden en interactiviteit is de sleutel.

Dat brengt de discussie naar bestanden die niet gemakkelijk kan worden gelezen. Net als in het geval van tekstverwerkingssoftware Wordperfect en Microsoft Word. Ondanks Microsoft Word het grijpen van de meerderheid van de aandelen, Wordperfect heeft een aantal fans en gebruikers. Dus hier zijn enkele tips over hoe Wordperfect gebruikers kunnen een Wordperfect bestand converteren naar een Microsoft Word-document.

  • Wat is het woord? Maar voordat u begint met de overdracht van uw Wordperfect bestanden naar Microsoft Word-documenten zorg ervoor dat u zijn ingesteld om het te doen. Scour je Wordperfect bestanden en vervolgens een label en leg ze in georganiseerde mappen om verwarring te voorkomen. Controleer vervolgens uw computer of uw Microsoft Word goed werkt. Een computer in optimale conditie is ideaal om ongewenste problemen te vermijden. Het loont om klaar te zijn voor het onzekere te zijn.
  • Open voordat u begint. Om dingen op te starten, schakelt u de Microsoft Word door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad of door het openen van het programma in het menu Start.
  • Nu Bestand jagen. Wanneer u Microsoft Word, jacht geopend voor de open optie. Schakel het door het openen van het menu Bestand. U kunt nu bladeren door een raam gevuld met bestanden. Grondig op zoek naar de WordPerfect-document dat u wilt converteren. Om verwarring te voorkomen, zorg ervoor dat het raam is op zoek naar alle bestanden soort en niet alleen Word-document.
  • Wordperfect op. Na het schuren door uw bestanden, markeert u het Wordperfect bestand dat u wilt openen. Dubbelklik vervolgens op om het te openen. Of u kunt ook markeren en klik op de knop Openen. Zodra het Wordperfect bestand opent het venster sluit. Tegen die tijd kunt u het aandeel vermogen van verschillende programma's op het werk. Nu is het gemakkelijker om bestanden.
  • Op maat gemaakt dat bestand. Ondanks de verhoging van het aandeel vermogen van bestanden met verschillende programma's, nog steeds moet je je Wordperfect bestand te bekijken bij het ​​openen. Kijk of de lettertypen die u gebruikt nog steeds van toepassing. Ook, controleer de opmaak zoals functies en uitlijning. Ze hebben de neiging om te veranderen bij het openen in Microsoft Word. Hetzelfde kan gezegd worden voor foto's en Clip Art bestanden invoegen in het document. Altijd een scherp oog bij het controleren. Je kunt nooit te zeker.
  • Sla het op. Na het maken van de noodzakelijke aanpassingen is het tijd om het bestand op te slaan Wordperfect in Microsoft Word-documenten. Deze is vrij eenvoudig. Schakel in het menu Bestand en kies Opslaan als. Daarbij kunt u transformeren het bestandstype in Microsoft Word-document. Om dit te doen, verwijder de Wordperfect-formaat naam, het is het woord na feitelijke uw bestandsnaam de naam. Dan vervangen door. Doc. Daarna kiest u een map waarin u het document wilt opslaan. Klik vervolgens op Opslaan.

Hoe maak je een wordperfect - bestand converteren naar een word - document. Open voordat u begint.
Hoe maak je een wordperfect - bestand converteren naar een word - document. Open voordat u begint.

Je hoeft niet te wanhopen wanneer uw bestanden zijn een mix van Wordperfect en Microsoft Word. Nu is er een gemakkelijke manier om het te doen.