O2e

Hoe maak je een zakelijke verhuizing bericht te plaatsen op een website

Meer en meer mensen gebruiken het internet voor het bedrijfsleven

Meer en meer mensen gebruiken het internet voor het bedrijfsleven. De meeste bedrijven hebben tegenwoordig websites om hun bakstenen en mortel winkels te vullen, terwijl een groot aantal van hun bedrijf online volledig zijn overgedragen. Als u verhuist uw bedrijf, hier is hoe je het bericht kunt plaatsen op uw website.

  1. Home page. De beste plek voor u om uw boodschap over zakelijke verhuizing in uw website is de homepage. De homepage is de eerste pagina die een bezoeker van de site zullen zien, en is het meest belangrijk, vooral omdat niet alle bezoekers zullen porie door elke andere pagina in uw website. Zorg ervoor dat het eerste ding dat uw bezoeker ziet is het bericht door het weergeven van uw bericht in de home page. Sommige mensen maken de fout van het plaatsen van belangrijke aankondigingen in een aparte pagina. Dit meestal niet werken, omdat mensen vaak zullen zien alleen de belangrijkste pagina en laat zodra ze zien dat er geen nieuwe updates.
  2. Bold fonts. Hoe u er uw bericht ook zaken. Niet alleen de boodschap te plaatsen op de homepage, maar zorg ervoor dat je het onderscheiden door het gebruik van bold fonts die komen in kleuren die contrasteren met de rest van de home page ontwerp. Als je een donkere achtergrond, bijvoorbeeld, moet u gebruik maken van heldere fonts. Afgezien van de kleur van het lettertype, zorg ervoor dat u vergroten de lettergrootte ook, aan om het echt opvallen.
  3. Banner. Nog een goede manier om mensen die je hebt verplaatst vertellen is door het creëren van een aangepaste banner die op iedere webpagina wordt geplaatst. De banner kan een kleine doos die naast de navigatiebalken wordt geplaatst, en die elke bezoeker zal herinneren dat uw shop heeft verplaatst, ongeacht welke pagina de bezoeker naar zijn.
  4. Contactgegevens. Nu dat uw klanten weten dat je winkel hebt verplaatst, de volgende stap is om hen te vertellen waar u hebt verplaatst. Voeg in relevante contactgegevens zoals uw nieuwe adres, uw nieuwe telefoonnummer en uw nieuwe faxnummer. Zelfs als je de oude nummers bewaard, is het nog steeds een geweldig idee om de contactgegevens te plaatsen, samen met de aankondiging.
  5. Maps. Als u bent verhuisd naar een nieuw gebied dat weinig mensen bezoeken, moet u ook overwegen om in kaarten en andere richtingen het makkelijker voor uw klanten naar uw winkel te bezoeken in de nieuwe locatie te maken. Google Maps is vooral handig omdat het je klanten een exacte en bijgewerkte route zal geven aan uw nieuwe locatie.
  6. Redirect koppelingen. Als u een online business en veranderen-adressen, moet u bovendien links naar uw oude website adres, zodat cliënten automatisch worden overgedragen naar uw nieuwe suite toe te voegen. Geef ze ook mogelijkheden om uw nieuwe site bookmarken. Er zijn codes voor deze functie die kan worden gedownload van internet.

Hoe maak je een zakelijke verhuizing bericht te plaatsen op een website. Redirect koppelingen.
Hoe maak je een zakelijke verhuizing bericht te plaatsen op een website. Redirect koppelingen.

Gewoon omdat je verhuisd winkel betekent niet dat je oude klanten achter moet worden overgelaten. Met deze stappen, kunt u uw trouwe klanten te informeren over waar uw nieuwe winkel is gevestigd.