O2e

Hoe maak je een zelfuitpakkend gecomprimeerd mac - bestand met StuffIt creëren

Comprimeren van een bestand biedt twee grote voordelen voor u en uw computer. Een, een gecomprimeerd computerbestand neemt slechts de helft van de schijfruimte in vergelijking met het oorspronkelijke bestand. Ten tweede, kan dit type bestand worden overgebracht sneller van de ene machine naar de andere. Vandaar dat voor uw Mac-bestanden, is het altijd een goed idee om ze te comprimeren. De beste aide je kunt krijgen om bestanden te comprimeren voor u is een applicatie genaamd StuffIt.

Hoe maak je een zelfuitpakkend gecomprimeerd mac - bestand met stuffit creëren. Download de software.
Hoe maak je een zelfuitpakkend gecomprimeerd mac - bestand met stuffit creëren. Download de software.

StuffIt is een van de meest populaire programma's in het comprimeren van Mac-bestanden van deze dagen. Het biedt geweldige functies die het gemakkelijker maken voor gebruikers zoals u het comprimeren en decomprimeren bestanden. Plus, het heeft een betere technische bijstand dan elke andere Mac-bestand comprimeren nutsbedrijven in de markt. Een van de beste eigenschappen van StuffIt is het creëren van een zelfuitpakkend gecomprimeerd bestand. Met eenvoudige klikken van een knop, kan deze self-extracting bestand gemakkelijk te decomprimeren. Om dit te doen, volgt u deze eenvoudige stappen:

  • Download de software. Koop de StuffIt toepassing aan de slag op het proces. Zorg ervoor dat het met succes is geïnstalleerd op uw computer. Hoewel er andere programma's zoals deze in de markt, StuffIt nog steeds de beste optie, omdat de aard van het zijn gebruiksvriendelijk. Ook, neem er rekening mee dat er verschillende versies van StuffIt software. StuffIt Deluxe is de beste versie van de compressie van een self-extracting Mac-bestandssysteem te ondersteunen. Vandaar, zorg ervoor om te kopen en downloaden van de Deluxe versie.
  • Start de applicatie. StuffIt's Dubbelklik op het pictogram op uw computer. Deze wet wordt de toepassing gestart.
  • Selecteer het bestand onderwerp voor comprimeren. Als er meerdere bestanden die moeten worden gecomprimeerd, selecteer alle tegelijk. Let op StuffIt gebruiken bij het selecteren van de bestanden te comprimeren.
  • Maak een self-extracting mac archief. Dit wordt ook wel ". Zee file". Zoek de opdracht Voorkeuren en klik er op.
  • Pak het bestand. Uitpakken het zelfuitpakkende bestand wordt gedaan door simpelweg te dubbelklikken op het bestand. Zelfs wanneer u het gecomprimeerde bestand naar een computer zonder de software is geïnstalleerd, kan de andere gebruiker pak het bestand met succes nog.
  • Configureer de toepassing in het creëren van. Zee-bestand. Het goede ding over het gebruik van StuffIt is dat je een eenvoudiger en sneller optie om een ​​gecomprimeerd Mac bestand dat automatisch wordt uitgepakt in de natuur te maken hebben. Dit proces is anders en veel gemakkelijker dan de bovengenoemde stappen. Dit is door middel van het toevoegen van een achtervoegsel. Zee naar bestandsnaam van de Mac-bestand. Decomprimeren is het net zo eenvoudig als het verwijderen van de suffix in de bestandsnaam.
  • Gebruik het gecomprimeerde bestand voor uw voordeel. In zo eenvoudig als het volgen van deze stappen, kunt u komen met een zelfuitpakkend gecomprimeerd bestand. Archief naar uw schijf opslagruimte te besparen of op te sturen via het internet in minder tijd. Wat is je doel voor het comprimeren van het Mac-bestandssysteem met behulp van StuffIt, succes en tevredenheid is altijd gegarandeerd.


Het maken van een gecomprimeerde Mac bestand dat automatisch wordt uitgepakt is zo makkelijk

Het maken van een gecomprimeerde Mac bestand dat automatisch wordt uitgepakt is zo gemakkelijk. Hoewel StuffIt moet u iets betalen om gebruik te maken van het programma, elke cent die u uitgeeft want het is allemaal de moeite waard te maken. Als gebruiksvriendelijk en gunstig voor elke Mac-gebruiker, is de beste oplossing voor het opslaan van uw schijfruimte en het maken van de overdracht van bestanden snel en gemakkelijk.