O2e

Hoe maak je HTML te gebruiken in een tekstgebied doos

In deze dag en leeftijd

In deze dag en leeftijd, is het internet uitgegroeid bijzonder gemakkelijk te gebruiken, zelfs en te manipuleren. Met veel toepassingen die zijn ontwikkeld om het maken van websites (of het gebruik van een bepaalde website de functies) minder ingewikkeld om te werken aan, zelfs mensen die vrijwel geen ervaring met een computer of het internet een manier vinden om comfortabel te kunnen gebruiken (en in een recordtijd, ook ). Maar dat wil niet zeggen dat je gewoon kunt weggooien de basics dat maakte het Internet zo'n geweldig hulpmiddel, zoals sommige van haar core structuren worden nog steeds op grote schaal gebruikt vandaag. Een dergelijke set van oude basics die nog steeds gemeenschappelijk gebruik is HTML.

Zelfs vandaag de dag

Hoe maak je HTML te gebruiken in een tekstgebied doos. Een van de meest fundamentele en belangrijke stappen bij het gebruik van HTML is het gebruik van tags om de tekst aan te passen.
Hoe maak je HTML te gebruiken in een tekstgebied doos. Een van de meest fundamentele en belangrijke stappen bij het gebruik van HTML is het gebruik van tags om de tekst aan te passen.

Zelfs vandaag de dag, toen bijna alles wat een tool die automatisch formaten tekst in HTML, kan er nog steeds momenten waarop je nodig hebt om handmatig toepassen van de oude tags heeft. Zelfs moderne websites zoals Facebook en dergelijke hebben nog steeds gebieden waar de kennis van een HTML-structuur kan van pas komen. Niet te vergeten, als u van plan om uw eigen website moet u weten hoe HTML-tags werken, want als je een website strippen tot in de kern essentie, zul je een aantal teksten met HTML-codering hebben gebouwd. Dus als je niet al te veel weten over HTML (of zou het graag opnieuw), zal dit artikel je helpen goed gebruik maken van HTML-tags in een tekstgebied box door middel van een reeks van eenvoudige stappen die u kunt volgen of gewoon te houden in erg voor als je nodig hebt om deze oude maar belangrijke codes te gebruiken:

  • Een van de meest fundamentele en belangrijke stappen bij het gebruik van HTML is het gebruik van tags om de tekst aan te passen. Deze zorgen ervoor dat de tekst in het gebied doos is op de juiste plaats, en dit voorkomt ook verwarring. Een tag is iets wat je gebruikt om bepaalde regels tekst op te maken, en is de basis van HTML-codering. U sluit een tag vlak voor en na de bijzondere tekst die u wilt wijzigen. Een gemeenschappelijke tag in lijn zou zijn om "<center> 'aan het begin en' </ center> 'eind schrijven. Bijna alle andere vormen van tags zal gebruik maken van dezelfde set-up.
  • Een andere belangrijke tip is te leren hoe je de tekst zelf (lettertype, kleur, enz.) te manipuleren. In het tekstvak, normaal gesproken is dit alles wat je hoeft te maken over als je niet bouwen van een website zelf. '<b>' En '</ b>' zou staan ​​voor leesbare letters, '<i>' en '</ i>' staat voor cursief, '<u>' en '</ u>' is voor onderstreepte tekst enzovoort, enzovoort. Het duurt een beetje meer om de grootte of de kleur van je lettertype. Een voorbeeld zou zijn '<font size="+2" color="blue">' en '</ font>' als u uw tekst wilt zijn twee punten groter en worden geschreven in de kleur blauw.
  • De laatste stap is te leren hoe om te Hyperlinks en hoe u uw foto's plaatsen gebruiken. Respectievelijk '<a href="YW55IFVSTCB5b3Ugd291bGQgbGlrZSB0byBwbGFjZQ==">' sluiten met '</ a>', en '<img src="the URL voor uw picture">. Houd in gedachten dat wanneer je foto's plaatst, je geen sluiting labels nodig hebben.


Als je eenmaal hebt gemaakt jezelf vertrouwd met de bovenstaande stappen, zult u hebben begrepen de basis van HTML en hoe het te gebruiken in een tekstgebied box-felicitaties.