O2e

Hoe maak je opnamen met miniaturen te comprimeren

De meeste van ons gebruiken sociale netwerksites zoals Facebook, waar het delen van persoonlijke foto's wordt ondersteund. Toch zal het uploaden van foto's rechtstreeks van de computer naar de online account normaliter een lange tijd, omdat de foto's worden niet gecomprimeerd. Om dit probleem aan te pakken, wordt resizen's meestal gedaan. Echter, het doen van deze taak is vervelend en soms saai. Gelukkig kan deze taak worden gedaan in de helft van de tijd door middel van de software-applicatie genaamd Gemakkelijke Thumbnails. Het zorgt voor schaalvergroting en neer van foto's in bulk dus je hoeft niet om foto's een formaat voor een. Hier is hoe u afbeeldingen met Easy Thumbnails comprimeren.

Download en installeer eenvoudig miniaturen op uw computer.
Toegang tot de website www.fookes.com en klik op de rode knop Gratis downloaden. Daarbij moet u naar een pagina met de meest recente downloadbare versie Gemakkelijke Thumbnails 3.0. Klik op Downloaden en klik op Bestand opslaan als daarom wordt gevraagd. Selecteer de opslaglocatie daarna en tenslotte klikt u op Opslaan om het proces te beginnen. Zodra de download is voltooid, gaat u naar de opslaglocatie van het uitvoerbare bestand en dubbelklik erop om de installatiewizard te starten. Volg gewoon de instructies totdat u met succes Gemakkelijk Thumbnails installeren op uw computer.

Hoe maak je opnamen met miniaturen te comprimeren. Download en installeer eenvoudig miniaturen op uw computer.
Hoe maak je opnamen met miniaturen te comprimeren. Download en installeer eenvoudig miniaturen op uw computer.

Open eenvoudig miniaturen op uw computer.
Trek de menu Start door te klikken op de knop Start. Richt je muis aanwijzer op Alle programma's en klik op Eenvoudige Thumbnails in het menu trapsgewijze dan.

Toegang tot de afbeelding die u wilt wijzigen.
Eenmaal op het raam Makkelijk Miniaturen, klikt u op het eerste tabblad Files. Als u de beelden die zijn opgeslagen in een specifiek formaat wilt wijzigen, dan klikt u eerst op de pijl pull-down rechts onder het Bestandstypen: sectie. Uit de lijst die verschijnt, selecteert u het specifieke type bestand en klik erop. Ga vervolgens naar de Look in: paragraaf en identificeren van de locatie waar de beelden worden opgeslagen. Gewoon dubbelklikken op de map en iconen van de genoemde afbeeldingen moeten worden weergegeven in de linker kolom rechts onder de Look in: paragraaf. Dubbelklik op het gewenste beeld en je moet bekijken op het kijkvenster aan de rechterkant. Nu, selecteer een locatie om de bijgewerkte opname opslaan door te klikken op de knop rechts naast het Save in: paragraaf.

Nu, alles wat je hoeft te doen is om het beeld te comprimeren

Nu, alles wat je hoeft te doen is om het beeld te comprimeren. Om dit te doen, klikt u op het tabblad Instellingen en klik op de pijl pull-down under de Resize: sectie. Selecteer de optie Passend verkleinen van de lijst. Als u wilt dat de kwaliteit van de foto te wijzigen, kunt u dit doen door te schuiven de balk onder JPEG-kwaliteit. Hoe lager de JPEG kwaliteit, hoe sneller het zal zijn om de foto's te uploaden. Eenmaal gedaan, klikt u op de knop Alles Zorg en alle beelden in de map waar deze originele foto wordt opgenomen moet ook worden gecomprimeerd.