O2e

Hoe maak terug links naar uw website of de inhoud

Terug links laat uw site om verbonden te blijven met andere bestaande sites. Ze bieden de benodigde verkeer voor populariteit van uw site en ranking. Neem een ​​kijkje op hoe je sterke rug links naar uw website die uw kansen impuls zal geven in de dynamische wereld van zoekmachine optimalisatie.

1. Werk aan je niche. Neem de tijd om online forums die gerelateerd zijn aan de niche van uw blog of website te bezoeken. Kies een interessant onderwerp en plaats een reactie die zal aantrekken leden om een ​​feedback te presenteren. Zorg ervoor dat u een link naar uw site te verlaten. Bovendien maken er een gewoonte van om unieke inhoud te produceren. Dit zijn degenen die vaak aanzienlijke hoeveelheden terug links.

Hoe maak terug links naar uw website of de inhoud. Zet uw aandacht op what's hot.
Hoe maak terug links naar uw website of de inhoud. Zet uw aandacht op what's hot.

2. Zet uw aandacht op what's hot. Oprichten van doeltreffende terug links is alles over het krijgen van mensen die geïnteresseerd zijn. Denk aan real-life ervaringen of informatie over een persoon of product. Word lid van een groepsdiscussie en deel wat je weet. Dit zal u toelaten om vitale interactie daarmee verbindingen met voor je eigen links.

3. Ga uit in de open lucht. Profiteer van de talloze social networking sites. Maak de uren die u besteedt aan Twitter, Digg en Facebook tellen. Maximaliseer de publieke map die door dergelijke sites om de gratis doelgericht verkeer je nodig hebt accumuleren.

4. Bloggen is de manier om te gaan. U kunt uw bloggen ervaring te maximaliseren en krijgt drie voordelen.

  • U kunt bevorderen en het verkeer op uw site door lid te bloggen netwerken. Wilt u meer aandacht voor uw site pingen is het antwoord. Zorg ervoor dat u komt met kwaliteit van het werk ten minste drie keer per week. Uw blog zal beter met de toevoeging van RSS-feeds op de mappen.
  • U kunt schrijven berichten met behoud van een bedrijfsblog. Dit zal de doorstroming van het verkeer op uw site.
  • U kunt gebruik maken van uw blog als een online profiel van uw bedrijf. Naarmate meer en meer gasten gaan door je berichten de kans op het aantrekken van potentiële kopers naar uw site toe te bezoeken.

5. Stel een leuke shoot. Bedenk hoe u kunt interessante video's die zijn gekoppeld aan uw niche. Upload dit bestand naar sites zoals YouTube en naar je eigen blog ook. Hoe meer mensen die in staat zijn om uw video te bekijken hoe groter de kans uw link kan worden doorgegeven. Als er veel goede opmerkingen over uw video je rug links zal zeker stapelen en met hen uw zoekmachine ranking.

Ga uit in de open lucht. Bloggen is de manier om te gaan.
Ga uit in de open lucht. Bloggen is de manier om te gaan.

6. Schrijven kan u goede resultaten. Marketing van het artikel geeft u de kans om de toegang tot artikel directories te krijgen waarin een auteur vak zich bevindt. Deze box kunt u reageren op informatie zoals uw link. Goede schrijf-ups kan u helpen meer terug links, vooral als je je box te behouden in zijn originele vorm want er zijn sites die gebruik van uw ingediende artikelen kan maken.

7. Vermijd link uitwisseling programma's. Er zijn sites die bieden ruilhandel linken van programma's. Hiermee kunt u een link terug in hun site, zolang gebracht als je hetzelfde doen voor hen. Dit is vrij riskant, vooral als je in contact komt met link boerderijen. Het ergste dat kan gebeuren is een verbod van zoekmachines.

De online samenleving is een dynamische plek te bestaan ​​inch Je moet niet aflatende en gericht op uw systeem goede staat te houden. Houd uw site reputatie op een uitstekende markering door te komen met een van een soort inhoudsopgave.