O2e

Hoe meerdere ISP's gebruiken op een computer (Macintosh)

Toegang tot het internet

Toegang tot het internet, hebt u twee fundamentele zaken: de ene is een werkende computer, het runnen van een stabiel besturingssysteem, zoals Linux of Microsoft Windows en de andere is een Internet Service Provider (ISP) of Internet access provider (IAP) om de verbinding te maken tussen uw computer en het internet. Selecteren welke ISP te ondertekenen met zal afhangen van uw locatie, budget en voorkeur, zoals zal kiezen wat computers te kopen en software te draaien. Echter, wanneer u meerdere computers en besturingssystemen hebben, moet u meestal slechts een internet service provider. Maar! Als dat je wilt meer dan een ISP te gebruiken voor uw computer, zou je hoe pak je het aan? Is dat wel mogelijk? Hier is hoe u meerdere ISP's gebruiken op een computer voor een Macintosh:

  • Abonneren op uw verschillende isp's. Het eerste wat je moet doen is aanmelden bij de verschillende internet service providers van uw keuze. Begrijp alle voordelen en extraatjes en let daarbij op de bepalingen van het contract. Kies welke Internet-pakketten beste werkt voor jou. Het is het beste om in te schrijven als er een promo of korting aanbieding om meer bang voor je buck te krijgen.
  • Instellen van uw bureaublad. Zorg ervoor dat je genoeg ruimte om alle hardware die u zal ontvangen huisvesten. Alles moet gemakkelijk binnen handbereik. Niet het instellen van uw computer in een deel van uw kamer of huis, waar het kan krijgen echt warm. U moet worden opgericht in een koele, droge plaats met goede ventilatie en een goede verlichting. Meerdere modems met kabels kan verstrikt raken dus zorg ervoor dat ze niet verstrengelen.
  • Het installeren van de software. Installeer uw Internet service providers 'software een voor een. Zorg ervoor dat u de juiste software voor elk. Vergeet niet om te nemen of niet noteren alle belangrijke wachtwoorden en gebruikersnamen. U wordt jongleren veel tekens dus niet kwijt hen of niet goed registreren.
  • Invoeren van informatie. U moet de instellingen van al uw internet service providers op te slaan in de TCP / IP-configuratiescherm. Sla de eerste ISP als een configuratie, ingang de tweede met dien verstande dat in een nieuwe en ga zo maar door. Als een ISP-software automatisch ingangen van deze informatie, kan het overschrijven van de voorgaande gegevens. Zorg ervoor dat u het vinkje elke auto-install-instellingen. Bewaar alle configuraties en instellingen.
  • Schakelen tussen isp's. Als u wilt overschakelen naar de andere internet service provider, alles wat je hoeft te doen is te activeren de instellingen in de TCP / IP-configuratiescherm en voer het juiste toegangsnummer, de gebruikersnaam en wachtwoord combinatie in de Remote Access-of PPP-bedieningspaneel.

Hoe meerdere isp's gebruiken op een computer (macintosh). Abonneren op uw verschillende isp's.
Hoe meerdere isp's gebruiken op een computer (macintosh). Abonneren op uw verschillende isp's.

Zie, dat was niet zo moeilijk nu was het? Het gebruik van meerdere internet service providers op uw MAC geeft u de mogelijkheid om al hun verschillende voordelen en bonussen te maximaliseren en kunt u verder surfen zelfs als een Internet service providers is naar beneden. Het is niet zo moeilijk, noch ingewikkeld om te doen. Profiteer van de kracht van meerdere ISP's en geniet van de ervaring.