O2e

Hoe naar het forum handtekeningen aan te maken (sig)

Deelnemen aan online discussies over bijna elk denkbaar onderwerp onder de zon is gemakkelijk tegenwoordig met al die verschillende forums zodat iedereen in te schrijven en het plaatsen beginnen. Veel gelijkgestemde mensen handel te verstrekken informatie en berichten doorheen. Nu, als je al aan het ruilen woorden op deze informatie portals, dan heb je misschien al opgevallen dat bijna alle van de vaste leden een soort van handtekening te gebruiken wanneer ze een bericht of opmerking. Deze handtekeningen zijn meestal in de vorm van een banner of afbeelding vergezeld van een tekst link die leidt iedereen die geïnteresseerd is om een ​​website of blog. In principe zijn alle online forums kan deze vorm van discrete online marketing die je moet al zijn gebruik te maken van. Hier zijn een aantal eenvoudige stappen over hoe je je eigen forum handtekening te maken.

Hoe naar het forum handtekeningen aan te maken (sig). Lees de forum regels inzake handtekeningen.
Hoe naar het forum handtekeningen aan te maken (sig). Lees de forum regels inzake handtekeningen.

  • Lees de forum regels inzake handtekeningen. Elke online forum, terwijl ze vrij aan een gebruiker, zal hebben bepaalde regels en richtlijnen die elk lid dient te houden aan. Nu zijn deze regels aan te pakken meeste onderwerpen, zoals grof taalgebruik, spamming, en overstromingen. Deze regels kunnen omvatten het creëren en gebruiken van handtekeningen ook. Dit gezegd zijnde, zorg ervoor dat u op de hoogte van deze regels bij het maken van uw handtekening. Bijvoorbeeld, kunnen sommige forums grenzen stellen aan de grootte van de afbeelding of banner die u kunt gebruiken terwijl andere fora kan de hoeveelheid tekst die u kunt opnemen in de handtekening te beperken.
  • Bereid de afbeelding. Op basis van de regels op het forum, moet u wellicht uw afbeelding vergroten of verkleinen om effectief te uploaden naar uw account handtekening. Gebruik Adobe Photoshop of een ander beeldbewerkingsprogramma software om het formaat te wijzigen in zowel de dimensie en de bestandsgrootte. Als u van plan bent om een ​​banner te gebruiken, zorg er dan voor om deze te bewerken om de afmetingen te passen ook. De meeste forums mogelijk te maken. Gif banners dus het kan een goed idee zijn om wat pit toe te voegen aan uw handtekening door middel van bewegende beelden zijn.
  • Start het uploaden. Zodra de afbeelding voor uw handtekening is bereid, inloggen op uw favoriete foto's te delen rekening. Photobucket en Tinypic zijn enkele van de populaire. Upload de afbeelding om de embed code die een HTML-code die u wilt in uw handtekening insluiten zodat het beeld wordt weergegeven te krijgen.
  • Plak de code. Log in op je forum account en plak de code gegeven aan u wanneer u geüploade het beeld op het vak voor handtekeningen. Opslaan en bekijken om te zien of het beeld krijgt weergegeven.
  • Plaats de tekst. Als het beeld is al geplakt, dan kunt u zich nu concentreren op de eigenlijke tekst. In dit aspect, kunt u gaan met de verschillende URL of webadres van je blog, website of social networking profiel. U kunt invoegen een mooi citaat of bekende gezegde ook. Sommige mensen zelfs te bevorderen een soort product door het gepaard gaat met een link naar eBay of Craigslist. Het is geheel aan u voor zo lang als je de regels en richtlijnen die door de forumbeheerders volgen.

Dat is hoe eenvoudig het is om te maken en aanpassen van uw online forum handtekening. Door dit te doen, zult u actief de markt zelf en uw websites of blogs. De meeste online marketeers gebruik maken van deze gratis reclame optie en je moet ook.