O2e

Hoe naar mobiele telefoons te ontgrendelen

Je houdt van je mobiele telefoon

Je houdt van je mobiele telefoon. Het heeft een geweldige camera, een perfecte toetsenbord voor sms, en je nooit leave home without it. Dus, wat doe je als je besluit dat u wilt uw serviceprovider te schakelen, of wilt u uw telefoon mee te nemen terwijl je in het buitenland studeren in Canada? Laat u niet zitten met het betalen van hoge roamingtarieven en niet in staat om uw telefoon op een nieuw netwerk. Unlock uw mobiele telefoon, en u kunt het gebruiken met elke GSM provider. Recente vrijstellingen aan de Amerikaanse wetten op het auteursrecht maakt het legaal voor telefoons kunnen worden ontgrendeld, en mobiele telefoon ontgrendelen diensten zijn popping up van alle via het internet.

Hoe naar mobiele telefoons te ontgrendelen. Je houdt van je mobiele telefoon.
Hoe naar mobiele telefoons te ontgrendelen. Je houdt van je mobiele telefoon.

Langs de voordelen van een ontgrendeld mobiele telefoon, waarom niet opgezet het gemak wat meer met extra functies van de telefoon. Bekijk Mobile TV en Myphone express.

Nu, terug te gaan naar het gebied van ontgrendeld mobiele telefoons, hier is de gids te laten gebeuren:

Ten eerste moet je weten of het is zelfs mogelijk om de telefoon te ontgrendelen. Dit hangt af van twee dingen, wat voor soort telefoon je hebt en welke provider u gebruikt. Sommige soorten telefoons kunnen niet worden ontgrendeld, dus eerst een zoekopdracht en kijk of het ontsluiten van mobiele telefoons is mogelijk met het merk van de telefoon je hebt.

Ten tweede

Nu dat u uw start-up informatie. Wat als uw provider geen mobiele telefoons te ontsluiten.
Nu dat u uw start-up informatie. Wat als uw provider geen mobiele telefoons te ontsluiten.

Ten tweede, moet uw provider een GSM-provider. GSM (Global System for Mobile Communication) is de meest gebruikte digitale draadloze technologie in de wereld, en sinds GSM-exploitanten hebben roaming-overeenkomsten met buitenlandse operatoren, kunt u uw mobiele telefoon gebruiken tijdens het reizen in het buitenland op een ander netwerk. Echter, veel netwerken elektronisch slot hun telefoons, zodat u niet in staat bent om het te gebruiken buiten het netwerk. De telefoon heeft een SIM-kaart (abonnee-informatiedienst module) kaart die u identificeert bij de dienst. Als u T-Mobile, Cingular of AT & T, dan heb je GSM-service en uw telefoon kan worden ontgrendeld.

Je moet een beetje meer informatie voordat u daadwerkelijk aan de slag kunt. U moet uw mobiele telefoonnummer, het netwerk en het land waar de telefoon is vergrendeld, de fabrikant en het modelnummer van uw telefoon, en de telefoon IMEI-nummer te kennen. U vindt het IMEI-nummer, dat is een 15-cijferige serienummer, door het intikken van * # 06 # op uw toetsenbord.

Nu dat u uw start-up informatie

Nu dat u uw start-up informatie, zijn er verschillende opties voor het ontgrendelen van mobiele telefoons. Het is mogelijk om uw service provider contact op te nemen om uw telefoon te ontgrendelen. Met deze optie wordt u voorzien van telefoon unlocken codes die u kunt gebruiken. Afhankelijk van de provider regels voor hoe lang moet je een contract met hen te hebben, kunnen zij weigeren om de telefoon te ontgrendelen. AT & T zal niet ontgrendelen iPhones, maar in de meeste gevallen zal openen andere telefoons die de cliënt zijn rekening die is geopend voor langer dan 90 dagen en de rekening is in goede staat.

Wat als uw provider geen mobiele telefoons te ontsluiten

Wat als uw provider geen mobiele telefoons te ontsluiten? Als je bereid bent om een ​​beetje geld uit te geven, kunt u gebruik maken van een dienstverlenend bedrijf dat gespecialiseerd is over de manier waarop mobiele telefoons te ontgrendelen. Het positieve is dat het snel is en bespaart u wat extra werk. U kunt altijd proberen en te ontgrendelen uw telefoon zelf als u niet in staat bent om dit te doen bij uw provider. Bekijk online forums waar gebruikers gratis mobiele telefoon unlock codes te plaatsen voor bepaalde telefoons, of de aankoop mobiele telefoon ontgrendelen software die u zal toelaten om te ontgrendelen het zelf. Als je eenmaal hebt ontgrendeld telefoon, vergeet niet om uw telefoon opnieuw te programmeren, zodat u kunt het internet gebruiken en ontvangen van SMS-berichten.