O2e

Hoe om bestanden te delen tussen twee macs

Het delen van bestanden tussen twee Macs is nu gemakkelijker met de verbeterde versies van het besturingssysteem. Met eenvoudige configuraties delen van bestanden kun je beginnen met het downloaden van bestanden van een bron Mac in te schakelen.

  1. Ga naar systeemvoorkeuren. Op de Mac computer die u bestanden wilt delen van, ga dan naar de System Preferences panel en zoek naar de Internet en Netwerk optie. Onder het Internet en netwerk-optie ziet u een lijst met toepassingen zoals MobileMe, Netwerk, QuickTime en Delen. Selecteer en klik op het symbool Delen om naar de venster Delen.
  2. Configureer het delen van bestanden. Je moet de optie Delen om de Mac om bestanden te delen met andere Macs in het gebied te configureren. Op het venster Delen kijken naar het linkerdeel en u krijgt een lijst van diensten met selectievakjes te zien. U schakelt een bepaalde dienst moet u een vinkje zetten in het vakje naast die dienst. Plaats een vinkje naast het delen van bestanden diensten en ziet u de File Sharing etiket op het rechter paneel zal een "On" beschrijving hebben en een groen licht verschijnt ernaast. Ga naar de gedeelde mappen optie op het rechter paneel en voeg de map of mappen die u wilt delen met andere Macs. U kunt gebruik maken van de "Klik op het slot om verdere wijzigingen te voorkomen" optie te vinden op de onderkant van het venster Delen om de wijzigingen die u hebt gemaakt te beschermen. Als u gebruik maakt van Tiger, kan de interface er iets anders uitzien, maar het proces is hetzelfde.
  3. Start het delen. Na het toestaan ​​van file sharing op de doelgroep Mac kunt u nu beginnen met het delen van bestanden van die Mac naar een andere Mac in het gebied. De andere Mac vindt u de gedeelde map in de Gebruikersnaam / Openbaar sectie. U kunt nu bestanden downloaden van de gedeelde map op het doel Mac.
  4. Koop de targus bestandsshare kabel voor mac. Een andere manier om gemakkelijk bestanden tussen twee Macs is om de Targus File Share Kabel voor Mac te kopen van Targus. Het is een link kabel die u kunt gebruiken om met elkaar te verbinden twee Macs en gemakkelijk bestanden delen met elkaar. U hoeft alleen plug-in de kabel in de USB-slots van zowel Macs en een pictogram verschijnt automatisch op het bureaublad van de beide computers. U kunt beginnen met het delen en downloaden van bestanden tussen Macs. Klik op het pictogram op het bureaublad om het delen van bestanden en beide Macs staan ​​klaar om bestanden te delen activeren. De kabel heeft een geïntegreerde software die het delen van bestanden in staat stelt door middel van de kabel, en slepen en neerzetten van bestanden heeft geen beperkingen van de grootte, dus het maakt niet uit hoe groot of klein het bestand of document wordt bestanden te delen is naadloos tussen de twee Macs.

Hoe om bestanden te delen tussen twee macs. Ga naar systeemvoorkeuren.
Hoe om bestanden te delen tussen twee macs. Ga naar systeemvoorkeuren.

Bestanden delen is gemakkelijker geworden en eenvoudiger tussen twee Macs dan de afgelopen jaren. U heeft nu de mogelijkheid om het configureren van de Systeemvoorkeuren te kunnen delen of een derde partij kabel met geïntegreerde software voor het automatisch delen van bestanden starten tussen twee Macs te gebruiken.