O2e

Hoe om computers recyclen: gebruikte computerapparatuur recycling

Leer drie opties voor de recycling van uw gebruikte pc wanneer het verouderde

Met de technologie verandert zo snel als nu het geval is, een groot aantal computers met slechts een of twee jaar geleden al verouderd. Als je uiteindelijk dat het tijd is om die oude desktop en gigantische beeldscherm sloot voor een slanke nieuwe laptop (of zelfs alleen maar een nieuwere, mooiere bureaublad) te beslissen, je geconfronteerd met de taak van het teruggooien uw oude computer. Terwijl de makkelijkste om te doen zou kunnen zijn om uw oude computer stak op de stoep voor de vuilnisman, dat is niet milieuvriendelijk (of legaal in veel plaatsen!) En de meeste vuilnis diensten zullen niet meer aan afgedankte apparatuur om die reden.

Hoe om computers recyclen: gebruikte computerapparatuur recycling. Stuur uw computer terug naar een fabrikant voor computerapparatuur recycling.
Hoe om computers recyclen: gebruikte computerapparatuur recycling. Stuur uw computer terug naar een fabrikant voor computerapparatuur recycling.

Als het gaat om recycling van uw computer heeft u een paar verschillende opties die niet dienen te vereisen dat al te veel inspanning van uw kant. Hier zijn een aantal mogelijkheden:

 1. Stuur uw computer terug naar een fabrikant voor computerapparatuur recycling. Als u onlangs gekocht een nieuwe computer, kunt u in staat om uw oude computer terug te sturen naar een fabrikant. Veel computerfabrikanten, waaronder Apple , HP en Dell , bieden programma's waarmee u uw oude computer mailen naar ze gratis, die ze dan zullen hergebruiken, als u onlangs gekocht een van hun producten. In staat zijn om oude computers te recyclen rechtstreeks via de fabrikant is een van de gemakkelijkste manieren, vooral als ze de rekening voor de scheepvaart betalen.

  Zelfs als u niet onlangs een computer koopt, kunt u nog steeds in staat zijn om uw oude computer terug te sturen naar een fabrikant. Het kan echter kost je wat geld. Bijvoorbeeld, biedt Dell een programma waarmee u sturen uw computer na het selecteren van een 10€ of 15€ computer recycling kit. HP verzoekt u hen te voorzien van informatie over uw computer, uw locatie, etc. en sturen u dan een offerte. Sommige fabrikanten moet u mogelijk betalen voor verzend-en administratiekosten, maar de kosten zijn meestal redelijk.

 2. Neem uw ​​oude computers naar een nabijgelegen containerpark. De kans is groot dat er een computer afvaldepot of programma in uw regio. Bezoek de consument initiatief in het onderwijs op de computer recycling centra in uw buurt. Deze recycling-centra zullen meestal te nemen meer dan alleen computers, dus als u nog andere elektronica die u wilt om zich te ontdoen van, controleren om te zien of je ze kunt recyclen op uw computer recycling centrum.
 3. Doneer uw computer naar een goed doel. De ultieme manier om uw computer of gebruikte pc recyclen, als het nog werkt, is om het te doneren aan een plaatselijke liefdadigheidsinstelling of school. Dan weet je dat door middel van recycling van oude computers , iemand zal uw computers opnieuw gebruiken, in plaats van alleen de onderdelen en / of materialen. Doneren van uw werkende computer kan een groot verschil maken in iemands leven.

  Leer drie opties voor de recycling van uw gebruikte pc wanneer het verouderde. Neem uw ​​oude computers naar een nabijgelegen containerpark.
  Leer drie opties voor de recycling van uw gebruikte pc wanneer het verouderde. Neem uw ​​oude computers naar een nabijgelegen containerpark.

  De National Cristina Foundation , bijvoorbeeld, houdt een lijst bij van de non-profit groepen, scholen en openbare instellingen in de VS die behoefte hebben aan gebruikte computerapparatuur. NCF doneert de gebruikte computers die het ontvangt om "organisaties [die] de trein mensen met een handicap, studenten in gevaar en economisch achtergestelde personen om meer onafhankelijk en productief leven te leiden."

  Hier is de lijst van andere goede doelen die donaties van gebruikte computers die nog in goede aanvaarden, werkende staat: Usedcomputer.com .

Wanneer u computers recyclen, bent u waaruit blijkt dat u bent milieuvriendelijk. Hoewel recycling computers is niet zo eenvoudig als het zetten opspannen in de vuilnisbak, kun je er trots op dat u in staat waren om de computer in recycling goede daden om te gebruiken, vooral als u het doneren van een gebruikte computer aan iemand die anders niet zouden bezitten.