O2e

Hoe om de geheugensnelheid te verhogen op een langzame computer

Computer snelheid wordt bepaald door verschillende factoren

Computer snelheid wordt bepaald door verschillende factoren. Algemeen de snelheid waarmee een computer functies is gebaseerd op de volgende factoren: Moederbord snelheid, RAM of geheugen snelheid en de snelheid van de secundaire Processor Memory. De vorige drie factoren zijn de fundamentele determinanten van de algehele snelheid systeem. Bij de behandeling van een trage computer systeem, de meest kosteneffectieve en tijdbesparende manier om het gebrek aan prestaties verhelpen, zou zijn om de hoeveelheid geheugen uitbreiden.

Echter, voordat het toevoegen van meer geheugen aan een oud computersysteem, compatibiliteitsproblemen moeten worden aangepakt. Geheugencompatibiliteit moet voor de installatie worden vastgesteld. Moederbord snelheid en het bestaande geheugen snelheid moet compatibel zijn met het nieuwe geheugen geïnstalleerd zijn, anders zal de eventuele versterking van het systeem snelheid verwaarloosbaar op zijn best.

Bij de aanpak van vragen van de snelheid van het systeem

Hoe om de geheugensnelheid te verhogen op een langzame computer. Als de trage computer systeem is om slechts een herinnering vergroting ontvangt.
Hoe om de geheugensnelheid te verhogen op een langzame computer. Als de trage computer systeem is om slechts een herinnering vergroting ontvangt.

Bij de aanpak vragen systeemsnelheid moet moederbord snelheid zo snel als of sneller dan de snelheid van de module worden geïnstalleerd. Bovendien, als de geheugenmodule te installeren is het bestaande geheugen uit te breiden; de kloksnelheden van beide hetzelfde zijn. Als de twee geheugenmodules niet dezelfde snelheden hebben, zal de snelheid van het systeem standaard de langzamere van de twee. De voorgaande geldt voor oudere computersystemen, zoals nieuwere systemen met secundaire processor geheugen zijn in staat om verschillende snelheden te gebruiken en dus, maken het verschil irrelevant.

Zodra alle RAM compatibiliteitsproblemen zijn aangepakt, de installatie is een vrij eenvoudig proces. Raadpleeg de handleiding van uw systeem voor instructies over hoe u de computer zaak te openen.

  1. Zodra de computer zaak is geopend, het lokaliseren van de geheugensloten moet gemakkelijk zijn. Er moet tussen de 2 tot 4 slots op het moederbord van de geheugenmodules.
  2. Als de trage computer systeem is om slechts een herinnering vergroting ontvangt, dan zoekt u simpelweg een leeg slot en dienovereenkomstig te installeren. Opmerking: Kijk naar eerder geïnstalleerde geheugenmodules te zien in welke richting ze moeten worden geconfronteerd. Onjuiste installatie kan resulteren in het opstarten mislukking.
  3. Als het systeem voor alle nieuwe geheugenmodules, verwijdering van het bestaande geheugen nodig winnen. De meeste moederborden hebben een van de twee manieren van bevestiging geheugenmodules: Slip en klik of vergrendelen. Als het systeem maakt gebruik van een slip en klik methode, moet erop worden gelet niet te veel druk uit te oefenen terwijl u de module op zijn plaats. Als het systeem maakt gebruik van een vergrendeling systeem, dan zorg moeten worden genomen terwijl het vergrendelen van het systeemgeheugen op zijn plaats.

Concluderend

Computer snelheid wordt bepaald door verschillende factoren. Als het systeem voor alle nieuwe geheugenmodules.
Computer snelheid wordt bepaald door verschillende factoren. Als het systeem voor alle nieuwe geheugenmodules.

Concluderend kan snelheid van het systeem aanzienlijk worden uitgebreid door het upgraden van de geheugenmodules. Het proces van upgraden is vrij eenvoudig en ongecompliceerd. Als u een trage computer, dan is het installeren van RAM die compatibel is en sneller is de beste oplossing. Maar eerst en vooral, de compatibiliteit van het geheugen en moederbord snelheid is van fundamenteel belang voor het verhogen van de algehele systeemprestaties.