O2e

Hoe om draadloos faxen


Faxen vereist meestal een speciale faxapparaat is aangesloten op uw telefoonlijn. U voegt het document in het faxapparaat, kiest u van de ontvanger in en stuur de fax ... maar nu niet meer. Computer technologie heeft een manier ontwikkeld om documenten draadloos met uw computer faxen. Geen behoefte om een ​​stand-alone fax te gebruiken om de klus te klaren. Dit vertaalt zich naar grote besparingen op uw kant. U hoeft niet naar een faxapparaat dat elektriciteit, papier en toner vereist kopen.

Met een computer en een goede internetverbinding, kan uw documenten draadloos worden gefaxt. Volg de onderstaande stappen.

  • Kies een gratis fax-software. Ga online om vrij fax-software te gebruiken te vinden. U kunt lezen redacteur en gebruiker reviews om uit te vinden welke is de beste onder hen beschikbaar is. FaxZero is een populaire fax software die u kunt proberen. U kunt een maximum van 2 faxen per dag met 3 pagina's elk. De meeste gratis fax-software stuurt een sollicitatiebrief met uw fax met een advertentie. Als u niet wilt dat een advertentie wordt weergegeven op de begeleidende brief, overweeg dan te betalen voor de fax. FaxZero bijvoorbeeld kosten 5€ 0,99 per fax met een maximum van 15 per fax, prioriteit levering.
  • Voer de nodige informatie. Ga naar de website van de fax-software. Geef de details die de fax software vereist. Afzender naam en e-mail zijn verplicht samen met de naam van de ontvanger en het faxnummer. Geef het document dat u wilt faxen. De volgende bestandsindelingen worden geaccepteerd:. DOC, DOCX en PDF... U kunt er ook voor kiezen om tekst in plaats daarvan dat u wilt faxen door te typen in de tekst in de montage box te sturen. Sommige faxsoftware is vereist dat u in een bevestigingscode te vinden op het scherm voordat de fax kan fysiek worden verzonden.
  • Gebruik een betaalde draadloze faxservice. In plaats van met behulp van gratis fax-software, kunt u overwegen te betalen voor een draadloos faxservice. MyFax en eFax zijn twee online draadloze fax services. Tegen betaling kunt u gebruik maken van hun draadloze faxservice te verzenden en ontvangen documenten. Beide hebben 30-dagen trials die je moet gebruik maken van om te bepalen welke van de twee is beter.
  • Voer de vereiste gegevens in. Om een fax draadloos verzenden, moet u uw e-mailprogramma te gebruiken. Als u ervoor kiest MyFax bijvoorbeeld, moet u het faxnummer in het te voeren "To:" dialoogvenster gevolgd door "@ myfax.com" aan het einde van het nummer. Voer het onderwerp van het document dat u vervolgens faxen de tekst die moet worden weergegeven in de begeleidende brief. Dan kunt u bevestigen het document dat u wilt verzenden als fax. Klik op Verzenden zodat de software kan uw tekst om te zetten in een begeleidende brief en het document naar een faxdocument. Na de conversie, zal het de fax te verzenden naar de ontvanger die u hebt opgegeven.


Hoe om draadloos faxen. Kies een gratis fax-software.
Hoe om draadloos faxen. Kies een gratis fax-software.

Opmerking: Als u wilt draadloos faxen te ontvangen kunt u een persoonlijk faxnummer toegewezen door betaalde draadloze fax programma's om mensen die willen u een fax sturen geven. De meeste draadloze faxen worden ontvangen via e-mail in. PDF-formaat of als. TIFF. Als je eenmaal de. PDF of. TIFF opent, kunt u ervoor kiezen om het op te slaan, af te drukken of zelfs te doen toekomen aan een andere persoon.

Verzenden en ontvangen van officiële of persoonlijke documenten of foto's worden nu gedaan over digitale kanalen. Omdat niet iedereen heeft een fax op hun besteedbaar, de mogelijkheid om faxen draadloos is een groot gemak voor de meeste mensen. Fax applicaties zijn beschikbaar op het internet. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen die je kent, kan het beste bij uw faxen taken uit te voeren.