O2e

Hoe om goedkope internationale gesprekken gebruik van uw mobiele telefoon te maken

Vroeger was het zo dat het roepen van uw geliefden wonen in het buitenland duur was. Je moest ervoor zorgen dat de persoon aan de andere lijn zou er snel de oproep. Je meestal gesproken gerepeteerd lijnen, zodat u geen kostbare seconden. Dan als je eenmaal het nummer te bellen en praten met de telefoon-operator, je moest wachten in de wachtrij totdat u verbonden waren. En zelfs dan, de stem kwaliteit was niet zo geweldig. Er is ook een vrij goede kans op het krijgen verbroken. Iemand opbellen buitenland in het verleden was duur, lastig en frustrerend. Dat waren de oude dagen.

Vandaag de dag

Hoe om goedkope internationale gesprekken gebruik van uw mobiele telefoon te maken. Fring.
Hoe om goedkope internationale gesprekken gebruik van uw mobiele telefoon te maken. Fring.

Vandaag de dag, mobiele telefoons kunt u bellen iedereen overal, zelfs wanneer u onderweg bent. Soms, echter, zou je een steile prijs te betalen aan mensen in andere landen bellen. Dit is vooral zo, als je roaming buiten het dekkingsgebied van uw thuisnetwerk. Je moet roaming en interconnectie betalen.

Maar met de populariteit van VoIP

Maar met de populariteit van VoIP, kunt u nu bellen mensen uit de hele wereld goedkoop. Soms is het zelfs gratis. Als je op een mobiele telefoon, er zijn een paar manieren waarop u kunt bellen over de hele wereld voor lagere kosten dan uw tarieven per minuut.

De eerste is VoIP

De eerste is VoIP. Als uw mobiele telefoon dit ondersteunt, kunt u gebruik maken van een VoIP-client om verbinding te maken met internet en gratis bellen. De meest populaire applicaties voor Symbian, Windows Mobile en iPhone zijn Fring, Skype Mobile en Truphone.

Fring - Fring is in feite een multi-platform messenger. Het laat je aanmelden bij uw Google Talk, Yahoo, MSN, AIM, Skype en overige messenger accounts, waar u kunt chatten met je vrienden terwijl u verbonden bent via WiFi of 3G. Fring kunt u zelfs bellen vrienden op Skype, Google Talk en SIP-telefoons via je telefoon. Een ding om op te merken, moet u een account hebben met die andere aanbieders, ook, dus u kunt bellen en chatten buiten de Fring-netwerk. Download Fring van www.fring.com

Vandaag de dag. Skype.
Vandaag de dag. Skype.

Skype - Skype is de meest populaire VoIP voor consumenten-netwerk, en een toegevoegde functie is dat u zich kunt abonneren onbeperkt vaste en mobiele gesprekken. U kunt ook zelf inbound telefoonnummers, zodat je vrienden en zakelijke contacten kunt u bellen vanuit hun thuisland, en u kunt het gesprek aan te nemen waar u ook bent. Op uw mobiele telefoon, kunt u Skype Mobile op Windows Mobile, Symbian of de iPhone. Een nadeel is echter dat in sommige versies, kunt u geen gesprekken plaatsen wanneer deze is aangesloten via WiFi (omdat dit direct zal concurreren met telco's). Maar als je bent aangesloten op het mobiele breedband netwerk, zoals 3G of HSDPA, kunt u bellen en gebeld worden via SkypeIn of SkypeOut gratis. Download Skype Mobile van mobile.skype.com.

Truphone - Truphone is in wezen zoals Skype

Truphone - Truphone is in wezen zoals Skype, maar het draait op een gewone SIP-netwerk, die open is, en misschien betere native ondersteuning voor ondersteunde Symbian telefoons, zoals populaire Nokia communicators en E-serie telefoons. Truphone biedt u de mogelijkheid van het instellen van VoIP te bellen als de standaard drager, zodat u kunt besparen op lange afstand kosten. De tarievenstelsel van Truphone is een beetje zoals Skype, met een onbeperkt plan, een lichtplan, en zelfs een pay-as-you-go plan. Downloaden van www.truphone.com.

Een andere optie is door te bellen met een telefoonkaart. Het voordeel hiervan is dat je gewoon een lokaal of gratis nummer te bellen, en u alleen nog de kosten van de telefoonkaart tarieven, die meestal goedkoper zijn.

Bellen naar het buitenland gebruik van uw mobiele telefoon betekent niet dat je moet een arm en een been te brengen voor die paar kostbare minuten gesprekstijd met je vrienden over de hele wereld. Probeer VoIP voor mobiele telefoons. Je zou verbaasd zijn hoe helder uw gesprekken zijn, zelfs als ze zijn goedkoop of gratis.