O2e

Hoe om het geheugen te upgraden op een laserprinter

Als u al een laserprinter bezitten dan weet je al de afdrukkwaliteit ze kunnen produceren. Als u nog niet een gekocht dan moet je, want je mist op afdrukken van hoge kwaliteit. Als je een laserprinter zult u merken een paar dingen die je zou storen, zoals de tijd die de printer op een groot aantal documenten of de printer een tekort aan geheugen voor afdrukken van hoge kwaliteit te laden. Het probleem is dat je niet genoeg geheugen op uw laserprinter om deze taken te vervullen hebben. Uw laserprinter kan u een gedeeltelijke afdruk of stop drukken allemaal samen. Om deze problemen te voorkomen wanneer u afdrukt hoeveelheden documenten en afdrukken van hoge kwaliteit moet je het geheugen van uw laserprinter upgraden.

Hoe om het geheugen te upgraden op een laserprinter. Zoek het model van uw laserprinter.
Hoe om het geheugen te upgraden op een laserprinter. Zoek het model van uw laserprinter.

  • Zoek het model van uw laserprinter. Je weet al merknaam uw laserprinter, maar het bedrijf maakt tientallen printers elk jaar, dus je moet modelnummer uw laserprinter vinden. Als u nog steeds de handleiding en documenten kunt u het modelnummer gedrukt in een van de documenten te vinden. Een andere manier is om het te vinden op het lichaam van de printer. Kijk onder de printer voor het modelnummer en schrijf het op, samen met de naam van het product.
  • Kopen geheugen voor uw laserprinter. In de winkel geven de verkoper de productnaam en het modelnummer, zodat ze kunnen geven u het juiste type geheugen voor uw laserprinter. U zult geheugen vinden van dezelfde fabrikant die uw printer ingebouwd, maar je zult ook geheugen vinden met verschillende merken die zal werken op uw laserprinter. De andere merken kan goedkoper zijn dan degene van dezelfde fabrikant te zijn, zodat je ook de kosten moeten overwegen alvorens een aankoop. Er zijn memory units met verschillende capaciteiten, zoals 128MB, 256MB en 512MB. Er zijn hogere capaciteit memory units maar moet je beslissen hoeveel je echt nodig hebt voor de aankoop van een.
  • Bepalen hoeveel je nodig hebt. Neem een ​​kijkje op hoeveel afdrukken u doet op uw laserprinter te bepalen hoeveel geheugen je nodig hebt. Als u regelmatig complexe documenten afdrukt met veel afbeeldingen dan zal je een hoge capaciteit geheugenkaart nodig. Als je alleen eenvoudige documenten af ​​te drukken keer even dan heb je echt niet nodig dat veel geheugen.
  • Installeer de nieuwe geheugen. Zoek de achterklep van de printer en verwijder deze. De meeste printers hebben een achterdeksel die gemakkelijk kan worden verwijderd zonder iets los. Controleer of de printer is aangesloten en dan wanneer je toegang tot bestuur van de printer kun je gewoon de stekker uit het oude geheugen en zet in het nieuwe een te hebben. Start de printer en de computer. De instellingen van je laser printer configureren op de printer of computer. Nu kunt u uw nieuwe geheugen te testen door het afdrukken van grote hoeveelheden complexe documenten.

Uw laserprinter nodig extra geheugen als je veel documenten in een keer en documenten die veel afbeeldingen heeft afgedrukt. De printer kan niet om complexe documenten afdrukken als u onvoldoende geheugen.