O2e

Hoe om labels te maken met Microsoft Works 8.5

De tekstverwerker van Microsoft Works 8.5 kan u helpen met taken zoals het maken van labels. Dit zal u toelaten om tijd en moeite te besparen. Als u een lange mailinglijst of producten om labels te plakken op, kan het een hoop werk met behulp van andere programma's of om het te doen met de hand.

Lancering Microsoft Works 8.5 en selecteer labels.
Ga naar het menu Alle programma's in het menu Start en selecteer Microsoft Works 8.5 en selecteer vervolgens Microsoft Word Processor om het programma te starten. Ga naar de werkbalk aan de bovenkant van het programmavenster en kies Etiketten op het dropdown menu. U ziet het dialoogvenster Etiketten, die zullen moeten opties zoals Multiple-entry labels, adresstickers, adresetiketten. Selecteer het type label dat u wilt maken en een stempel op de knop ernaast en klik op OK. Selecteer nu het type printer om te gebruiken bij het label dialoogvenster Instellingen. Zet een markering op de knop ernaast en kies een sjabloon gebruiken uit de Label producten optie. Selecteer een Product nummer uit de opties venster en klik vervolgens op Nieuw document.

Hoe om labels te maken met microsoft works 8.5. Lancering microsoft works 8.5 en selecteer labels.
Hoe om labels te maken met microsoft works 8.5. Lancering microsoft works 8.5 en selecteer labels.

Typ in het label informatie.
In het eerste vak typt u de naam van de persoon, gevolgd door het adres van de persoon. U kunt elk type van lettertype en-grootte voor de tekst. U kunt zelfs het lettertype wijzigen van de kleur als u dat wilt, maar gebruik maken van een die iedereen kan gemakkelijk te lezen. Er zijn lettergroottes en kleuren die zal moeilijk zijn voor mensen om te lezen dus zorg ervoor dat het is goed zichtbaar. Vul in de andere dozen met namen en adressen sla het document als u klaar bent met uw labels.

Voorbeeld en labels afdrukken
Wanneer u klaar bent met het typen van het etiket informatie dan kunt u een voorbeeld van het document. Ga naar Bestand en selecteer Afdrukken op Voorbeeld op de dropdown menu. Het document dat u hebt gemaakt wordt weergegeven en u kunt dit gebruiken om te controleren op fouten in het document. Als u tevreden bent met het document kiest u Bestand en selecteer Opslaan. Uw etiketten zijn nu klaar om af te drukken. Zorg ervoor dat uw printer is ingeschakeld en aangesloten op de computer. Zorg ervoor dat u het etiket papier in het papier van de printer lade. Selecteer Afdrukken in het menu Bestand en vervolgens controleren opties als alles is ingesteld zoals u het wilt. Klik op OK of Afdrukken en beginnen met het drukproces.

Je in ieder type informatie typen in de labels welke niet perse namen en adressen. De etiketten kunnen bevatten volgnummers, productinformatie of naam van uw bedrijf.