O2e

Hoe om liedjes te herstellen van een iPod

Dus je hebt per ongeluk verwijderd van uw favoriete muziek bestanden van uw computer. Geen zorgen. Ze kunnen nog steeds opnieuw worden gedownload. Het enige probleem is dat het downloaden van honderden muziekbestanden weer helemaal opnieuw zal verspillen veel tijd. Als u een iPod, dan heeft u zeker een betere keuze dan dit. Kopieer de muziekbestanden van uw iPod naar de computer. Daarna kun je dezelfde muziek genieten als de nummers zijn nooit verwijderd. Er zijn vele manieren om nummers te herstellen van een iPod en hieronder zijn een aantal van de volgende manieren:

  • Gebruik een third-party software. Dit is de eenvoudigste optie om muziek te herstellen van de iPod. Gewoon downloaden van een kopie van uw gekozen software. Installeer het en gebruik het volgens de instructies van de maker. Er zijn tal van toepassingen die u helpen door middel van de taak. De meeste zijn betaald, maar er zijn een paar gratis applicaties.
  • SharePod is een gratis applicatie voor dit doel. Het werkt voor alle iPod-versies, maar het kan alleen werken met Microsoft Windows. iRip en TuneAid worden betaald toepassingen die kunnen worden gebruikt voor alle iPod-versies en voor Mac OS en Windows. Er zijn nog vele toepassingen lijken. Kijk goed rond, vergelijk functies, en kies de beste. De meeste toepassingen van derden hebben trial versies, zodat u kunt ze uit te proberen voor de aankoop van de volledige versie.
  • Gebruik mac-aansluiting. Muziekbestanden op de iPod worden verborgen in een beveiligde map. Gebruik deze techniek om de nummers te herstellen van de verborgen map tijdens het gebruik van een Mac-computer. Echter, deze methode moet de iPod te worden op de "disk-modus." Dus dit zal niet nuttig zijn voor de iPod Touch, omdat het geen 'disk mode "functie.
  • Ten eerste, de lunch de Terminal, die kan worden gevonden in / Programma's / Hulpprogramma's / Terminal. Typ deze locatie cd / Volumes / [YouriPodName] / iPod_Control zodra de terminal draait. Vervang de [YouriPodName] met de naam van uw iPod. Typ vervolgens rsync-r Music ~ / Desktop, zodat de muziek bestanden worden gekopieerd naar bureaublad. Wacht tot de opdracht in te vullen Controleer de map Muziek op het bureaublad. Sleep deze naar iTunes-symbool en iTunes zal beginnen om alle nummers te importeren.
  • Recover verborgen bestanden met Windows. Stel het Windows om verborgen bestanden te tonen. Ga naar "Start" en vervolgens op "Configuratiescherm". Eerst inschakelen van de Classic Mode. Ga naar "Mapopties" en dan naar "View" tab. Zoek in de lijst voor de "Verborgen bestanden en mappen" en controleer de doos. Klik op "Apply" en "OK". Sluit de iPod aan op uw computer, maar annuleert synchroniseren met iTunes. Open de map iPod, dat is makkelijk herkenbaar aan het iPod-symbool. Kijk voor de iPod_Control map. Daar ziet u de map Muziek of alle nummers in uw iPod bevat. Kopieer het naar je harde schijf.


De songs kunnen nu worden gebruikt op een manier die u wilt

De songs kunnen nu worden gebruikt op een manier die u wilt. Het kan nu worden toegevoegd aan de iTunes-bibliotheek. Open iTunes en ga naar de "Geavanceerde voorkeuren." Schakel het selectievakje "Kopieer bestanden naar iTunes Music 'bij toevoegen aan bibliotheek." Ga nu naar "File" menu en kies vervolgens "Map toevoegen aan bibliotheek." Zoek de net gekopieerde map Muziek van de iPod en selecteer het. iTunes zal de nummers van die map aan de bibliotheek.

Hoe om liedjes te herstellen van een ipod. Gebruik een third-party software.
Hoe om liedjes te herstellen van een ipod. Gebruik een third-party software.

Uw situatie kan nog steeds worden beschouwd als geluk omdat het gemakkelijker is om nummers te herstellen van een iPod dan te proberen om nummers te herstellen van een beschadigde harde schijf. Er zijn nog manieren, zelfs voor een beschadigde iPod, om liedjes te herstellen. Er zijn toepassingen en diensten die beschikbaar zijn voor dit doel. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen voor de beste voor uw herstel behoeften.