O2e

Hoe om notities bij te werken op uw ipod

De iPod is voorzien van een programma met de naam 'Notes' die u zal toestaan ​​om bestanden in formaat '. Txt' te bekijken. Na dit programma op je iPod kan erg handig zijn vooral als je nodig hebt om een ​​aantal boodschappen te doen en u hebt een lijst van de dingen die je moet volbrengen. Je hoeft niet op een laptop sjouwen met u, of een stuk papier dat is zeer waarschijnlijk om te verdwalen dragen. Alles wat je nodig hebt is je iPod en je bent goed om te gaan. Nu hoe kan je eigenlijk opslaan van deze toelichting op je iPod? In dit artikel zullen we u voorzien van de stappen over hoe u kunt notities bij te werken op uw iPod.

Hoe om notities bij te werken op uw ipod. Gebruik een tekstverwerker om de noten te creëren.
Hoe om notities bij te werken op uw ipod. Gebruik een tekstverwerker om de noten te creëren.

  • Gebruik een tekstverwerker om de noten te creëren. U moet uw computer om de noten die worden overgebracht naar uw iPod te creëren. Elk tekstverwerkingsprogramma zal doen, zoals Kladblok, WordPad, Microsoft Word of Open Office. Laad het tekstverwerkingsprogramma op de computer en typ in de details van de notitie. Vergeet niet dat een iPod kan alleen een klein tekstbestand dat is 4 KB groot dat is ongeveer 4096 tekens tegemoet te komen. U kunt maximaal tot 1000 tekstbestanden op uw iPod, zolang ze in de juiste bestandsgrootte. Zodra u klaar bent, vergeet dan niet de '. Txt' bestandsextensie toe te voegen bij het opslaan van de noot om er een tekstbestand.
  • Sluit de iPod aan op de computer. Sluit de USB-kabel aan op de computer en op je iPod. Als u een iPod Dock, sluit u de USB-kabel aan op de computer en steek hem in de iPod Dock. Plaats de iPod in het Dock en wacht een paar seconden totdat het door de computer herkend.
  • Breng de toelichting op de ipod. Laad het programma iTunes op uw computer en klik op de tabblad 'Overzicht'. Zorg ervoor dat u een vinkje op het vakje dat zegt "Enable Disk Use". Vervolgens gaan en open 'Deze computer'. Klik en sleep de noten die u hebt gemaakt in stap 1 en vervolgens hen te laten vallen in de schijf toegewezen voor uw iPod.

Zodra u klaar bent

Zodra u klaar bent, vergeet dan niet veilig verwijderen van de iPod is aangesloten op de computer. Controleer of u met succes bijgewerkt de toelichting op uw iPod door simpelweg naar 'Extra' en selecteer 'Notes'. Alle tekstbestanden die u heeft overgezet moeten worden vermeld in deze sectie. Gebruik het Click Wheel om te bladeren door de beschikbare notities en vervolgens op de middelste knop klikken om een ​​bepaalde tekst bestand te openen. Gebruik opnieuw het Click Wheel om te scrollen en bekijk de volledige tekstbestand.