O2e

Hoe om overtollige elektronische onderdelen te vinden

Elk jaar

Elk jaar, nieuwe en meer technologisch geavanceerde producten komen op de markt. Of het nu televisietoestellen, videorecorders, mobiele telefoons of computers deze beter, sneller en soms kleiner elektronische apparatuur maken hun bestaande tegenhangers meer en meer achterhaald per jaar. Dit klimaat heeft geleid tot ingenieurs, technici en zelfs thuis hobbyisten moeite sourcing 'oudere' onderdelen.

Vind je jezelf niet in staat om elektronische onderdelen te vinden

Vind je jezelf niet in staat om elektronische onderdelen te vinden, zoals weerstanden, condensatoren, LED's, bipolaire transistoren, kristallen, geïntegreerde schakelingen, SCR, transformatoren, luidsprekers of vele anderen die specifiek zijn voor een bepaald model van elektronische apparatuur. Niet alle onderdelen die u op zoek bent naar zullen beschikbaar zijn op de hoek elektronische winkel. Gelukkig is het nooit zo makkelijk geweest om elektronische onderdelen dan in dit internettijdperk te vinden. In het verleden, kan je alleen maar overschot elektronische onderdelen van bedrijven en winkels die in de gele pagina's of door middel van lokale elektronische fix-it winkels. Nu, kunt u bronnen van overtollige "oudere" en moeilijk te delen die minder prijzig op het web te vinden.

Alle elektronica corp . Sinds 1967, heeft Alle Electronics Corporation is een bron van allerlei elektronische onderdelen. Ze accepteren telefoon-in, mail, en online-bestellingen. Ze hebben ook een winkel in Van Nuys, Californië als u in het gebied. Dit bedrijf biedt gemeenschappelijke en niet zo vaak voor elektronische componenten op grote prijzen. Ze hebben verschillende betaal-en verzendopties, een 30-dagen terugkeerbeleid en een customer service afdeling om u te helpen.

Hoe om overtollige elektronische onderdelen te vinden. Elk jaar.
Hoe om overtollige elektronische onderdelen te vinden. Elk jaar.

H & r ondernemingen . H & R Enterprises Inc levert overschot halfgeleiders, geïntegreerde schakelingen, condensatoren, diodes, en nog veel meer. Het bedrijf is een groothandel in moeilijk te vinden en vaak verouderde elektronische apparaten die worden gebruikt voor industriële, commerciële en militaire doeleinden. U kunt zoeken hun online inventaris en orde over het web.

ThomasNet . Op het internet, ThomasNet is een grote industriële zoekmachine waar u informatie over producten, diensten en leveranciers in verband met elektronica te openen. Het biedt u een lijst van bedrijven die overtollige elektronische onderdelen te verkopen. U kunt uw zoekopdracht verder verfijnen voor overtollige producten volgens locatie, type bedrijf, certificeringen en eigendom.

Usbid.com . Een wereldwijde verkoper en koper, USBid.com heeft als de plaats om te zoeken naar "Hard to Find en Verouderde en lange doorlooptijd Electronic Components." Een ISO 9001:2000 gecertificeerd bedrijf, ze hebben een brede inventarisatie, die is beschikbaar voor aankoop online. Bovendien USBid kunnen kopers de prijzen van elektronische onderdelen vergelijken van toonaangevende fabrikanten.

Vind je jezelf niet in staat om elektronische onderdelen te vinden.
Vind je jezelf niet in staat om elektronische onderdelen te vinden.

Ladyada.net hobbyisten en surplus winkels . Dit is een interessante bron voor een lijst van bedrijven die overtollige elektronische onderdelen te verkopen. De webpagina lijsten bedrijven op basis van algemene Surplus delen en onderdelen, Wholesale leveranciers van onderdelen, en Specialized onderdelen. Bezoek de verschillende links om te vinden wat u zoekt.

Bij het kopen van overtollige elektronische onderdelen, alleen niet vergeten het volgende:

  • Zorg ervoor dat je iets dat je echt nodig hebt te kopen,
  • het onderdeel is gebruikt,
  • u koopt van een bedrijf dat een garantie van de kant biedt,
  • de prijs is correct,
  • er is een goede after sales beleid of klantenondersteuning,
  • het bedrijf beschikt over een klantvriendelijke terugkeerbeleid, en;
  • het bedrijf is geaccrediteerd door de Better Business Bureau

Bij het zoeken naar moeilijk te vinden, verouderde of minder duur, maar goede kwaliteit elektronische componenten, check out de vele online winkels bieden overschot elektronische onderdelen. U kunt altijd vinden wat u zoekt op het web.