O2e

Hoe om te leren over foto - codes voor myspace

MySpace, een social networking site, werd erg populair onder Engels-sprekende gebruikers in 2006. En hoewel het is outshone door zijn belangrijkste rivaal, Facebook, sinds medio 2008, blijft toch om wereldwijd te behouden miljoenen gebruikers. Een van de redenen waarom MySpace houdt stand houden van een goede volgende is omdat het gebruikers in staat stelt om aanpassen van hun eigen homepage. Bovendien kunnen ze zich helemaal uitleven bij het plaatsen en delen van foto's en hoe u daar met speciale effecten als zij dit wensen.

De laatste tijd heeft MySpace een nieuwe techniek in delen van foto's met behulp van foto-codes. Voorheen moesten gebruikers andere delen van foto gastheren zoals Photobucket, Flickr en Fotothing gebruiken bij het publiceren van hun foto's voor iedereen zichtbaar is. Nu echter, heeft MySpace bedacht een manier die het mogelijk maakt de hosting van uw eigen foto's delen van uw rekeningen. Aan de andere kant leren over beeld-codes is een must als u gebruik wilt maken van deze foto te delen functie op MySpace te maken.

Voor meer informatie over foto-codes voor MySpace, kunt u de volgende informatie nuttig zijn:

Hoe om te leren over foto - codes voor myspace. De twee verschillende codes toegekend aan de foto's zijn beide verslaafd aan de foto geupload op myspace servers.
Hoe om te leren over foto - codes voor myspace. De twee verschillende codes toegekend aan de foto's zijn beide verslaafd aan de foto geupload op myspace servers.

  1. Zodra u uw foto's op MySpace uploaden, worden de foto's toegewezen twee soorten codes rechtstreeks aangesloten op de map. De codes zijn te gebruiken op verschillende manieren en kan overal worden toegepast in het web, zoals blogs en andere sociale netwerksites.
  2. De twee verschillende codes toegekend aan de foto's zijn beide verslaafd aan de foto geupload op MySpace servers. Een code heeft een URL link die met begint http://viewmorepics.myspace.com met een tag die het identificatienummer en informatie details over de foto vermeldt. Deze URL is vooral functioneel voor blog posts, avatars en tekstlinks die afkomstig zijn van nieuwe locaties in het web. Ondertussen de andere code gebruikt erin het gehele foto samen met de informatie tags. Een zogenaamde "embed", deze foto code dient ook als een link terug, door middel van haar generator codes, naar de pagina waar het wordt gevonden en er op te klikken zal terugkeren u terug naar de plek waar het is oorspronkelijk gepubliceerd.
  3. Hoewel MySpace heeft een ingebouwde code voor elke foto geupload tot haar servers, heb je nog de optie om de code uit te schakelen als je wilt. Het uitschakelen van deze functie, in feite, zal het delen van foto ook uitschakelen in uw site. Veel gebruikers de voorkeur aan deze optie om redenen van privacy.
  4. U kunt foto ook aanpassen om unieke effecten te bereiken. Zo kunt u uw foto's in zwart-wit te maken door het uploaden van de foto samen met de HTML-code. Open vervolgens de "edit page" kopieer en plak de aangepaste codes: <style> a: link {img filter: grijs;} a: visited img {filter: grijs;} a: hover img {filter: grijs;} </ style> in de Over mij deel van je profielpagina. U kunt deze MySpace Video bewerken codes in alle browsers op te slaan voor Firefox.
  5. Ondanks verbeteringen in de picture te delen, MySpace is nog steeds niet ontwikkeld andere elementen van delen van foto's in andere sites. Bijvoorbeeld, de HTML-codes, zijn maat in te stellen vermogen voor de beelden en andere coole codes niet volledig zijn ontwikkeld door de servers.

Het afstellen van uw MySpace-pagina kan leuk zijn, vooral als je bekend bent met foto codes waarmee je foto's delen direct van uw rekening. Er zijn verschillende foto-codes in deze site met speciale toepassingen die je uiteindelijk zal ontdekken als je blijft werken aan je homepage.