O2e

Hoe om thema's in Word 2007 gebruiken

Microsoft Office is een goed erkende toepassing in het creëren van Word-documenten en spreadsheets. Als je een fan bent van Microsoft Office, moet u vertrouwd zijn met de Word 2007-toepassing. Word 2007 draait op Windows 7, Windows XP en Windows Vista. Word 2007 maakt deel uit van de Microsoft Office 2007-versie uitgebracht op 2006.

Hoe om thema's in word 2007 gebruiken. Met behulp van thema's in word 2007.
Hoe om thema's in word 2007 gebruiken. Met behulp van thema's in word 2007.

  • Word 2007. Als u al gebruik van Microsoft Word maken, bewerken en afdrukken van uw Word-bestanden, de 2007 versie biedt extra functies. Als je merkt dat het formatteren te tijdrovend, zult u blij zijn te weten dat 2007 versie thema's die automatisch formaat zal toestaan ​​beschikt. Met behulp van thema is ideaal als je werkt op meerdere documenten of een document met meerdere pagina's. Niet alleen zal het thema-functie vermindert de hoeveelheid tijd die u zal besteden aan de opmaak, het thema biedt ook consistente output.
  • Thema's. Thema's kunt u een standaard formaat voor het document. U kunt kiezen uit een breed scala van beschikbare thema's, of u kunt uw eigen. De flexibiliteit van de thema's maakt het gemakkelijk voor iedereen aan te passen. Thema's zijn bijvoorbeeld de kleur, lettertype en grootte. U kunt ook de ruimte tussen de regels dus alles wat je hoeft te doen is om weg te typen.
  • Met behulp van thema's in Word 2007. Maak uzelf vertrouwd met de user-interface van de Word 2007. Als je hebt net de verschuiving, kunt u zich een beetje gedesoriënteerd met de plotselinge veranderingen. De belangrijkste kenmerken zijn er nog steeds dus geen reden tot paniek. Blader door de beschikbare sjablonen als je er een vindt die al geschikt is voor uw behoeften. Klik op het tabblad 'Pagina-indeling', zodat u wordt doorverwezen naar de commando's die u kunt gebruiken. Klik op het pictogram voor "Thema's" en blader door de sjablonen.
  • Het toevoegen van thema's. Wilt u meer thema's toe te voegen aan het huidige rooster, kunt u de officiële website van Microsoft Office te bezoeken. Bij het toevoegen van thema's uit de website, moet u een stabiele internetverbinding te hebben. U kunt bladeren door de site en selecteer de thema's die u wilt downloaden. Volg de stappen om uw download te voltooien. U kunt ook uw eigen thema. Maken van een thema is het beste als u na een strenge opmaak, zoals wanneer lay-uitje een boek of officiële documenten. Maatwerk kan worden gemaakt als u de kleuren en lettertypen te gebruiken in elk deel van uw document op te geven. Speel op een van de thema's en de instellingen bewerken. Zodra u het bereiken van de revisies die u wilt, kies dan voor het huidige thema op te slaan door het geven van een nieuwe naam. Het beste is om de naam van de aangepaste thema's afhankelijk van het gebruik. Als het thema is voor het bedrijf nota's, noem maar op die manier zodat u gemakkelijk kunt terugvinden.
  • Het kopiëren van bestaande thema. Als je zijn een document doen toekomen en u wilt dezelfde opmaak te volgen, kunt u de opmaak op te slaan door het doen van dezelfde stappen als je deed bij het ​​maken van een nieuw thema. Sla het thema met de juiste etiketten.


Maximaliseer het gebruik van thema's om de kwaliteit en consistente output te produceren. Kijk professionele en documenten te overleggen die verschijnen netjes.