O2e

Hoe om uw eigen set van audio - versterkers te ontwerpen

Audio versterkers worden over het algemeen gebruikt door muzikanten

Audio versterkers worden over het algemeen gebruikt door muzikanten, bands, artiesten en performers die behoefte hebben aan te tonen en hun talenten te projecteren in de voorkant van de verschillende menigten (overal van een tot miljoenen). Afhankelijk van het aantal van het publiek of deelnemers en gezien de plaats de grootte en structuur verschillende types moeten formaten ontwerp en functionaliteit van audio versterkers worden gebruikt. Voor een akoestische gitaar kunstenaar spelen in de lokale pub met een maximale capaciteit van 30 gasten, zal een gemiddelde stereoversterker doen. Aan de andere kant zou een show band die in een zaal zo groot als een stadion nodig meerdere versterkers, of een combinatie daarvan, variërend van eindversterkers, buizenversterkers en zelfs digitale versterkers - die allemaal bijdragen aan de totale tevredenheid van de publiek.

Versterkers kunnen ook worden gebruikt voor huis

Versterkers kunnen ook worden gebruikt voor huis, auto, of zelfs garage gebruik (voor die mensen die de passie hebben voor muziek en zijn lid van start-up bands die er zijn - Rock on). Verschillende producten zijn beschikbaar in de markt voor versterkers gewijd aan binnen-en persoonlijk gebruik (stereoversterker, auto versterkers, enz.). Ze komen in verschillende kleuren, ontwerpen, en zelfs de aankoop kosten. Voor de mensen die graag een audioversterker hebben, maar hebben niet genoeg middelen om een ​​te krijgen, of voor die mensen die alleen maar willen om avontuurlijk en te experimenteren op het bouwen van de grond af, lees de rest van het artikel te zien hoe kunt u bellen en ontwerp uw eigen set van audio versterkers.

1. Stap 1. Koop de volgende items uit uw omgeving hardware / muziek apparatuur op te slaan:
 • Speaker Amp
 • Pre Amp
 • Router
 • Speaker Wire
 • 1,5-inch dikke berken multiplex
 • Hammer
 • Handzaag
 • Schroeven
 • Boren
 • Nagels
 • Verf (kleur naar keuze)

2. Knip 4 stukken van het berken multiplex in 16x10 centimeter met de handzaag. Knip nog 2 stukken uit de multiplex in 16x16 cm in hoogte en breedte.

Hoe om uw eigen set van audio - versterkers te ontwerpen. Audio versterkers worden over het algemeen gebruikt door muzikanten.
Hoe om uw eigen set van audio - versterkers te ontwerpen. Audio versterkers worden over het algemeen gebruikt door muzikanten.

3. Sluit alle 16x10 inch multiplex om een ​​vierkant te vormen. Strategisch gebruik maken van de nagels aan de planken vast te dicht op elkaar.

4. Gebruik de router om een ​​gat te maken in een van de 16x16 inch bord. Dit bord zal uw frontpaneel zijn. Plaats de luidspreker plat op het voorpaneel en een overzicht van de ronde frame. Snijd die ronde vorm uit met de zaag.

5. Snijd uit een rechthoekig gat enkele centimeters op de top van de ronde frame dat u gewoon knippen in stap 4. Dit zal voor de Pre Amp en controles, dus maak er een punt te meten en te passen bij de werkelijke Pre Amp vóór de uitvoering.

6. Gebruik de boor die u hebt gekocht en maak gaten in het frontpaneel en de voorkant van het vierkant frame dat u klaar bent met in stap 2. Schroef deze aan elkaar en dan scheren de luidsprekerkabels helemaal door de luidspreker gat.

Versterkers kunnen ook worden gebruikt voor huis.
Versterkers kunnen ook worden gebruikt voor huis.

7. Snuggly passen bij de luidspreker en de Pre Amp in hun respectievelijke plaatsen en te versterken ze met de schroeven om ervoor te zorgen dat ze goed vastgemaakt op hun plaats.

8. Houd in gedachten dat om het beste uit uw audio versterker te krijgen, moet je dikke draden te gebruiken. Hoe dikker de gebruikte draden, hoe beter de prestaties versterker. Op zijn minst, te gebruiken 16-gauge luidsprekerkabel voor het aansluiten van de luidspreker naar de Pre Amp.

9. Tot slot, moet u de behuizing van het frame met behulp van schroeven op de andere 16 x16 inch boord aan de achterkant van uw eigen versterker. U kunt schilderen en uw afgewerkte versterker te ontwerpen volgens uw eigen voorkeur.

10. Sluit uw audio-versterker, speel je instrument en Rock On!