O2e

Hoe om wholesale - producten online te kopen

Het kopen en verkopen van producten en diensten online gewoon steeds makkelijker met de dag! Het is zeker geen rocket science en je hoeft niet iedere hand-holding, ook al is het een oefening je nog nooit hebt uitgevoerd voordat! Veel tijd, het kopen van producten en diensten online komt goedkoper dan winkelen in winkels, en als je club die met het kopen op wholesale-tarieven, dan is de kostenbesparing kan heel hoog zijn.

Alles wat je nodig hebt is een computer, een snelle internetverbinding, tijd en geduld en je bent good to go! Hier zijn een aantal eenvoudige richtlijnen over hoe om wholesale-producten online te kopen.

Welke producten

Hoe om wholesale - producten online te kopen. Welke producten.
Hoe om wholesale - producten online te kopen. Welke producten.

Welke producten?
Maak een lijst van producten die u nodig heeft, hetzij voor uw persoonlijke behoeften of voor zakelijke vereisten. Producten die kunnen in de groothandel hoeveelheden worden aangekocht voor het voormalige behoeften zijn "droog-goederen" boodschappen zoals granen, granen, conserven, enz. Reiniging en hygiëne-gerelateerde producten zoals zepen, detergenten, of persoonlijke verzorgingsproducten zoals tandenborstels , home-schoonmaakmiddelen, zoals zwabbers, dweilen, schoonmaken van oplossingen voor een verscheidenheid van doeleinden, etc. Home linnen - keuken, bed, enz. - en het meubilair zijn ook producten die kunnen worden 'eens-een-jaar' wholesale aankopen.

Natuurlijk, het is een andere tak van sport helemaal als je wholesale-producten te kopen als voorraad / inventaris voor uw bedrijf. Hier is er geen limiet aan de soorten producten kunt u de bron online op wholesale-tarieven.

Welke hoeveelheden

Welke hoeveelheden?
Groothandel betekent het kopen of verkopen in bulk dus zullen alle groothandelaren een 'minimale' hoeveelheid standaard, waaronder zij niet verkopen, tenzij er een eerdere zakelijke relatie of de contractuele bepalingen toelaten dat dergelijke verkopen. Daarom, voordat u besluit om online te kopen wholesale-producten, af te ronden de hoeveelheden die u zal vergen. Bijvoorbeeld, als de deal is voor 100 soaps op wholesale-tarief, dan is het kopen van de groothandel en inslaan zeep voor de rest van het jaar is een betere deal dat het kopen van zeep elke week / maand van de plaatselijke supermarkt in de detailhandel de prijzen.

Welke leveranciers

Welke leveranciers?
Een van de grootste voordelen van online winkelen is dat uw zoektocht naar producten die niet wordt beperkt door geografische grenzen! U kunt ervoor kiezen om de broncode van uw groothandel aankopen van lokale, nationale of internationale leveranciers, rekening houdend met, prijs, transport en levering, de tijd genomen, etc en uit te werken een deal die het beste is voor u!

Welke hoeveelheden. Welke leveranciers.
Welke hoeveelheden. Welke leveranciers.

Beste online bronnen voor wholesale-producten
Een lijst van online bronnen voor het kopen van wholesale-producten, waarvan sommige u wellicht al op de hoogte van, is als volgt:

  1. eBay.com
  2. Salehoo
  3. Alibaba.com
  4. Groothandel centrale
  5. Global bronnen
  6. E-bronnen
  7. Costco
  8. Websites vermeld per product-specifieke categorieën zoals kleding, schoenen, meubels, parfums, sieraden, etc.

Zodra u zich aanmeldt bij het internet

Zodra u zich aanmeldt bij het internet, vindt u dat er duizenden websites die zijn gewijd aan de groothandel kopen en verkopen segment. Lees de gebruiker getuigenissen, feedback, enz. voordat u lijstje een paar online groothandel en probeer ze uit.