O2e

Hoe online aanbieders van wholesale-software te vinden

Het kopen van groothandel computersoftware is niet een moeilijke taak met de aanwezigheid van leveranciers online. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van de groothandel software online, hier zijn enkele sites die u zou moeten overwegen een bezoek aan:

Hoe online aanbieders van wholesale-software te vinden. Denk aan de reputatie van het bedrijf in het bedrijfsleven.
Hoe online aanbieders van wholesale-software te vinden. Denk aan de reputatie van het bedrijf in het bedrijfsleven.

  1. Softwareoutlet.com . Het bedrijf is begonnen met de verkoop wholesale-software in 1993. Het is een bekende groothandel softwareleverancier om computerwinkels, speelgoedwinkels, discounters en andere online winkels. Ze zijn trots op het hebben van meer dan 600 gelicenseerde software titels. Om een ​​reseller te worden, het ondertekenen-up en het maken van een profiel is vereist. Zodra uw reseller aanvraagformulier wordt goedgekeurd, zult u in staat zijn om in te loggen op de website van het bedrijf en bekijk hun voorraden en de bijbehorende prijzen. Customer support is beschikbaar via de gratis nummers en e-mail correspondentie, maar technische zorgen over de computer software moet direct worden doorgestuurd naar de fabrikant klantenservice.
  2. Gr8prices.com . Gr8Prices.com is eigendom van gelukkige Jam, Inc Het bedrijf begon virtuele software-verkopen in 2002. Ze hebben meer dan duizend gelicentieerde software titels om uit te kiezen. Ze bieden niet alleen wholesale distributie van software, maar ook verkopen computersoftware tegen detailhandelsprijzen. Customer support is beschikbaar via live chat, gratis nummers en e-mail correspondentie. Hoewel het bedrijf is gevestigd in Utah, kunnen ze het schip groothandel software bestellingen wereldwijd.
  3. Wholesale.dollardays.com . DollarDays is een groothandel leverancier van diverse producten en computer software is slechts een van hen. De keuzes van software in hun galerie zijn niet zo wijdverspreid in vergelijking met de andere twee bedrijven in deze lijst. Log-in nodig om de voorraden en de prijslijst.

Er zijn nog talloze groothandel software leveranciers online die niet zijn opgenomen in deze lijst. Je moet in staat zijn om eerst te shoppen voor de afwikkeling op de ene leverancier naar de beste deal voor uw geld. Hier zijn enkele dingen die je moet overwegen bij het zoeken naar een online groothandel softwareleverancier:

  1. Denk aan de reputatie van het bedrijf in het bedrijfsleven. Tellen hun jaren van bestaan ​​en je zult zien hoe betrouwbaar de onderneming is.
  2. Vind een groot software dealer met een groot volume van de voorraden. In geval van backorders, moet de leverancier de bestelling snel en in contact blijven met de reseller / opdrachtgever tijdens het bestelproces.
  3. Kies een van de beste en meest attent terugkeerbeleid. De leverancier moet in staat zijn om een terugkeerbeleid dat is klantvriendelijk en dat kwesties op het rendement worden behandeld met eerlijkheid en met het welzijn van de klant in het achterhoofd te hebben.
  4. Snelle verwerking van bestellingen en verzending. Online bestellen moet snel en eenvoudig zijn. Het is beter als de bestelling wordt dezelfde dag verzonden.
  5. Breed scala aan betaalmogelijkheden. De leverancier moet kunnen accepteren, PayPal, en bekabelde overdracht van betalingen afgezien van contant geld als de meeste transacties online worden gedaan.

Selling computersoftware klinkt als goede zaken

Selling computersoftware klinkt als goede zaken. Bewijs hiervan is het toenemende aantal computer software retailers online en offline. Deze retailers kopen voorraden van de groothandel software leveranciers. Het kopen van groothandel geeft hen grotere kortingen en de zekerheid dat wat ze kopen is de echte gelicentieerde software.