O2e

Hoe speel googlewhacking

Googlewhack is een online-based spel, dat populariteit onder internetgebruikers opgedaan rond de vroege delen van 2002. De term werd bedacht door een man genaamd Gary Stock. Het begon als een hobby van zijn, op jacht naar het hoogst onwaarschijnlijk zoekreeksen op de zoekmachine Google. Als u wilt uw geluk en verstand proberen in dit spel, alles wat je nodig hebt is een computer, een internetverbinding, en wat creativiteit in het bedenken van bizarre zoektermen.

 1. Weet het doel van het spel.
  Googlewhack's doel is om te vinden dat een zoekterm bestaande uit twee woorden die alleen zal genereren een resultaat. Voor een zoekterm te kwalificeren, moet het resultaat te koppelen aan een vermelding in een online woordenboek of een artikel. Een resultaat koppelen aan een online vermelding die alleen een lijst met woorden, zoals een bibliografie of een lijst met domeinnamen, zal niet worden beschouwd als een Googlewhack.
 2. Kennen de regels.
  Ten eerste, de zoekstring je nodig hebt om te komen met moet worden samengesteld uit twee woorden. Deze moeten legitiem en bestaande woorden met definities in een online woordenboek. Ten tweede, kan leestekens zoals aanhalingstekens niet worden gebruikt met uw zoekterm. Ten derde, eigennamen worden niet geaccepteerd. Ten vierde, kan geen cijfers opgenomen worden in uw zoekterm. En tot slot, elk woord moet tussen vier en dertig tekens lang.
 3. Speel het spel.
  Natuurlijk moet je je hersens pijnigen voor die unieke zoekterm. Dan als je eenmaal klaar bent, opent u uw webbrowser en ga naar google.com. Typ uw zoekterm in de zoekbalk en klik op de "Zoek".
 4. Controleer of je gewonnen hebt.
  Om te weten of je dat een legitieme hit hebt gevonden, kijk naar de blauwe balk bovenaan de pagina met resultaten en zien of Google zegt "Resultaten 1 van 1." De zoekterm moet ook worden benadrukt, wat betekent dat het een link naar een online inschrijfformulier. Ga naar de gekoppelde online toegang om te zien of uw zoekterm is inderdaad een Googlewhack.

Hoe speel googlewhacking. Weet het doel van het spel.
Hoe speel googlewhacking. Weet het doel van het spel.

Het beste deel over het spelen Googlewhack is waarschijnlijk haar creatief uitdagend karakter. De meeste online spellen zijn geestverdovende point-and-shoot types. Een ander uniek ding over Googlewhacking is dat het niet een PC of web-based spel in de conventionele zin. Er is geen programma te downloaden of te openen, alles wat je nodig hebt is de zoekmachine en je hersenen. Naast het verrijken van onze woordenschat, Googlewhacking bevordert het lezen en creativiteit ook.