O2e

Hoe te customisable gebruiken om een ​​website te bouwen op een Macintosh

Als u wilt uw eigen website te bouwen

Als u wilt uw eigen website te bouwen, moet je beginnen met een domeinnaam. Een domeinnaam is de unieke adres, waarin u uw website te bezoeken. De domeinnaam zal ook dienst doen als u hosten.

Tenzij je wilt gratis domeinnamen te gebruiken

Tenzij je wilt gratis domeinnamen te gebruiken, moet u een aan te schaffen voor uw website. Als u het starten van een blog, kunt u gebruik maken van gratis blog gastheren zoals wordpress . Als u een website voor uw bedrijf, is een betaalde domeinnaam zeer aan te bevelen. Domeinnamen kunnen dienen als een grote marketing tool van de naam zelf kan worden geassocieerd met uw bedrijf.

GoDaddy is een van uw opties als u een bedrijf om uw website te hosten. GoDaddy biedt domeinregistratie en andere web-gerelateerde diensten. GoDaddy is een van de grootste domeinnaam providers in de wereld.

Als u een Macintosh gebruikt en u wilt gaan gebruiken GoDaddy, hier zijn enkele tips voor je.

  • Internet-verbinding. Zorg ervoor dat u een internetverbinding hebt voordat u verder gaat met uw registratie. Controleer of u desktop computer of laptop voor een stabiele internetverbinding.
  • Internet browser. U hebt een Internet-browser voor u op de website van GoDaddy te openen. U kunt elke browser, of het nu Firefox, Safar, of Internet Explorer, zolang je de browser te gebruiken waar u het meest comfortabel.
  • Bezoek de website. Verkennen customisable . U vindt de website zeer eenvoudig te gebruiken. Wanneer u de website te openen, de gekozen standaard tabblad is de 'Producten'. Wijs met de muisaanwijzer naar de 'Domains' tab in de 'Producten' sectie. Er verschijnt een menu als je eenmaal Ga met uw cursor, selecteer 'Domein Naam Registratie' onder in de lijst.
  • Zoek voor uw domeinnaam. Als domeinnaam worden geacht te zijn uniek, moet u ervoor zorgen dat de naam die u wilt gebruiken op dit moment beschikbaar is. GoDaddy biedt een zoekmachine, zodat u kunt eenvoudig zoeken naar de beschikbaarheid van uw gewenste domeinnaam.
  • Maak een aankoop. Als je eenmaal hebt gekozen voor een beschikbare domeinnaam, moet u de aankoop te doen. Eenvoudige selecteer de optie die u zal toestaan ​​om uw selectie toevoegen en de kassa. U zal worden gepresenteerd met een aantal aanwijzingen om te voltooien uw aankoop. Houd in gedachten dat de domeinregistratie is duurder als u kiest voor een kortere levensduur. Evalueer de domeinnaam en investeren op een langere periode om meer te sparen.
  • GoDaddy toegang. Tijdens uw checkout-proces, wordt u gevraagd om een ​​formulier invullen dat u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Zorg ervoor dat u uw keuzes niet vergeten, zoals u zult deze informatie nodig hebben om uw account te openen. Login met je gebruikersnaam.
  • Website Vanavond. GoDaddy biedt niet alleen domeinnamen, het biedt ook gemakkelijk te volgen stappen om uw website te lanceren. U moet de 'Website Tonight' van GoDaddy toegang te krijgen als je eenmaal bent ingelogd, dit is te vinden onder de rubriek Producten. Elke succesvolle aankoop verdient u een gratis krediet, die u kunt gebruiken om toegang te krijgen 'Website Tonight'. Begin het bouwen van uw website met de beschikbare sjablonen op deze pagina. Dit is een geweldige applicatie voor de eerste keer website bouwers zoals jij omdat je geen behoefte aan een HTML of kennis van programmeren.


Hoe te customisable gebruiken om een ​​website te bouwen op een macintosh. Zoek voor uw domeinnaam.
Hoe te customisable gebruiken om een ​​website te bouwen op een macintosh. Zoek voor uw domeinnaam.

Lees alles over de aankoop scherm voordat u uitcheckt. Zorg ervoor dat u het bedrag dat u betaalt voor, en voer uw juiste credit card gegevens te noteren.