O2e

Hoe te epson printers gebruiken

Electronic imaging apparaten, algemeen bekend als "printers", zijn tweede slechts aan een computer als elk huis en kleine ondernemer's must-have stuk van de apparatuur. Een printer wordt gebruikt voor meer dan het produceren van folders of voor het afdrukken van foto's: een goede printer is geschikt voor het scannen van documenten, kopiëren, faxen, printen papierwerk, en de productie van hoogwaardige digitale foto's.

Epson, een naam die synoniem met precisie-kwaliteit mechanische apparaten voor meer dan honderd jaar, heeft ambacht van de horlogemaker omgetoverd tot een van de meest gerespecteerde namen in de wereld van imaging technologie. Van de bescheiden geprijsde Epson WorkForce 310 All-in-One Printer met Ethernet-mogelijkheden en een laser afdruksnelheid tweemaal die van de concurrentie, om de PictureMate Personal Photo Lab met zijn eigen ingebouwde CD-brander, Epson levert kwaliteit, eenvoudig te gebruiksvriendelijke imaging producten.

Hoe te epson printers gebruiken. Voor huis, bedrijf, foto's ..
Hoe te epson printers gebruiken. Voor huis, bedrijf, foto's ..

Epson levert beeldkwaliteit op zijn best met ultrafijne precisie procestechniek. Voor persoonlijke creatieve projecten, de Epson Artisan lijn van Inkjet All-in-One printers biedt Wi-Fi-mogelijkheden in combinatie met gebruiksvriendelijke ultra high definition foto's bewerken, plus fax-, scan-en printfuncties een komt te verwachten van een Epson all-in -een.

De Epson Stylus Photo serie van Inkjet-printers voor hoge kwaliteit fotoprints gebruik van Epson's UltraChrome High-Gloss pigment inkt en Epson's exclusieve Radiance-technologie om voorbeeldige hoogglans fotoprints te produceren. Voor professionele grootschalige afdrukken, Epson biedt de Epson Stylus Pro 3800 voor print projecten 17 "breed, helemaal tot aan de 64" Epson Stylus Pro 11880, en de GS6000 64 "Solvent printer.

Voor zakelijke communicatie toepassingen die kosteneffectief printvolumes vereisen, Epson introduceert de B-serie Bedrijvengids Color Inkjet printers. De Epson B-300 sport een voorste lade voor 500 vel, lenen een economische oplossing voor desktop printing toepassingen. De Epson B-500DN Zaken Kleureninkjetprinter produceert drukwerk perfect voor netwerktoepassingen, het realiseren van nog meer besparingen met het gebruik van lagere kosten per vel high-capacity inktcartridges en duplex (dubbelzijdig) afdrukken.

Hoe te epson printers gebruiken.
Hoe te epson printers gebruiken.

Niet te vergeten zijn de Epson lijn van duurzame High-Impact Pin Printers, verkrijgbaar in 9-pens Narrow naar 24-pins Wide. Uit de LX-300 + II Impact Printer met zijn seriële, parallelle en USB-poorten, om de DFX9000 met 20.000 uur levensduur en capaciteit voor het verzamelen van 10-delige documenten, Epson printers biedt voor elk budget. Epson heeft echt gegaan de extra mijl in het ontwikkelen van printers met gebruiksvriendelijke functies ervoor dat zelfs de meest gedetailleerde eis kantoor te voldoen.

Voor huis, bedrijf, foto's ..

Voor huis, bedrijf, foto's ... voor commerciële drukkerijen, tot desktop publishing, om netwerkfunctionaliteit, biedt Epson printers. Met behulp van Epson-printers is vaak zo eenvoudig als het gaat om uw tekstverwerkingsprogramma, het selecteren van 'print' en de aanwijzingen te volgen. Hetzelfde geldt voor het kopiëren, scannen en eventuele andere functie opgeschept door deze gebruiksvriendelijke printers. Nadat u de printer die aan uw behoeften voldoet hebt geselecteerd, zult u merken dat hun makkelijk te gebruiken interface van uw productiviteit op kantoor zal verbeteren, en zal het bereik van de projecten die je kunt voltooien in het comfort van uw eigen huis te verhogen.