O2e

Hoe te Friendster widgets toe te voegen

Friendster biedt verschillende manieren om uw online profiel aan te passen

Friendster biedt verschillende manieren om uw online profiel aan te passen. Een van hen is het toevoegen van widgets. Hier zijn de stappen over hoe Friendster widgets toe te voegen aan je profiel.

  • Toegang tot uw Friendster account op uw computer. Open een webpagina op uw computer en typ www.friendster.com. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in als je al lid bent van Friendster. Als u geen account hebt, voer uw e-mailadres onder de sectie 'Join Friendster' en klik op de 'Join Now' knop. Voer de informatie die nodig is om succesvol maak uw Friendster profiel.
  • Toegang tot de 'apps' pagina van Friendster. Zodra u bent aangemeld en het naar de home page, beweeg uw muiscursor boven de 'Fun' en selecteer 'Apps' in de vervolgkeuzelijst.
  • Kies een Friendster widget die je wilt toevoegen aan je profiel. Zodra u op de 'Apps' pagina, ziet u een lijst met beschikbare widgets. U kunt kiezen uit de volgende app categorieën: 'Just For Fun', 'Entertainment', 'Games', 'Nieuws en Informatie', 'Sport', 'TV Shows', 'Video' en 'Music'. Selecteer een van de categorieën, of kijk op ieder van hen naar een widget die u kunt toevoegen aan uw profiel te vinden. Als u al een specifieke widget in het achterhoofd, kunt u handmatig zoeken door het gebruik van de 'Zoeken Apps' tab in de rechterbovenhoek van de pagina. Typ gewoon de naam van de widget die u wilt en klik op de grijze vergrootglas naast de doos. Lees de beschrijving van de widget om te controleren of het inderdaad de toepassing die u wilt toevoegen aan uw profiel.
  • Voeg de Friendster widget op je profiel. Na het lokaliseren van de Friendster widget die je wilt, klik dan op de 'Add to Profile "knop onder foto van de widget. Een andere pagina zal laden, waar u wordt gevraagd om de actie te bevestigen. Zet een vinkje in het vakje voor 'Vrienden uitnodigen om deze applicatie installeren' als u wilt dat uw contacten weten over de widget, zodat ze kunnen toevoegen aan hun eigen profiel. Dus klik op de knop 'Add App' dat de widget verschijnt op uw profiel. De widget zal ook laden op uw scherm, zodat u kunt beginnen met het aanpassen van het. Als u nog een afspeellijst met muziek widget, een pagina laadt waarin u wordt gevraagd om nummers kiezen om toe te voegen aan uw afspeellijst, als je nog een spel widget, het spel laadt, zodat u kunt beginnen met spelen. Volg de stappen die aan de set-up van uw widget te voltooien.

Hoe te friendster widgets toe te voegen. Toegang tot uw friendster account op uw computer.
Hoe te friendster widgets toe te voegen. Toegang tot uw friendster account op uw computer.

Voeg meer Friendster widgets toe aan je profiel en nodig je contacten om te installeren. U kunt spelen met je contactpersonen als u nog een spel widget. Hoe meer widgets die u toevoegt, hoe meer leuke en interactieve uw Friendster profiel te krijgen.