O2e

Hoe te gebruikersbeoordelingen voor notebook computers vinden

Notebook computers

Notebook computers, ook wel bekend als een laptop notebooks of gewoon laptops, worden beschouwd als zeer praktisch, betaalbaar en draagbaarder alternatief voor desktop computers. Ze zijn over het algemeen licht van gewicht (gewicht van minder dan 6 pond, en steeds kleiner met de verspreiding van mini-notebooks) en toch worden voortdurend ontwikkeld voor meer geheugencapaciteit en applicatie-mogelijkheden. Daarom kopers zijn over het algemeen kiezen voor notebook-computers in de standaard desktop modellen.

Als u op zoek naar een notebook computer, het zeker loont om te weten hoe verschillende modellen en merken te vergelijken. U zeker wilt de beste waarde voor uw geld te krijgen, dus neem de tijd om onderzoek te doen.

Voor het begin van je onderzoek

Hoe te gebruikersbeoordelingen voor notebook computers vinden. Technology tijdschriften.
Hoe te gebruikersbeoordelingen voor notebook computers vinden. Technology tijdschriften.

Voor het begin van je onderzoek, maar zorg ervoor dat je weet dat de verschillende factoren en de punten van de vergelijking als het gaat om notebook computer functies. Sommige van deze factoren omvatten de totale grootte van de laptop notebook, de grootte van het computerscherm, de levensduur van de batterij, de upgradebaarheid, de harde schijf capaciteit, de besturingssystemen en programma's die zij ondersteunt (bijvoorbeeld mini-notebooks zijn over het algemeen meer geschikt voor internet en e-mailen applicaties en typische office applicaties, in plaats van zware programmering), het gewicht, de kosten en de beschikbaarheid van de computer onderdelen, en natuurlijk de prijs. Je moet ook factor in uw algemene doeleinden voor het gebruik van uw laptop. Bijvoorbeeld of u van plan bent om het te gebruiken als een gaming laptop, een kantoor laptop, of vooral om je onderzoek en communicatie plichten hulp.

Hier zijn een aantal plaatsen die je gebruikerservaringen voor notebook computers zullen vinden om u te helpen de beste kwaliteit notebook computer voor uw behoeften:

1. Online bronnen. Misschien is uw belangrijkste bron van informatie zal komen van technologie websites. Er zijn zo veel van deze websites, zoals notebookreview.com , waar u informatie over vergelijkingen van de meest populaire laptops geven, diepgaande reviews van vrijwel alle merken, merken en modellen van laptops beschikbaar in de markt van vandaag, en enkele tips over hoe je de beste laptop kopen op basis van uw specifieke wensen (bijvoorbeeld, kunt u uw zoekopdracht aanpassen aan laptop type, gewicht, processor, grootte van het scherm en de prijs). Er zijn ook bijbehorende artikelen die u kunnen helpen verwerven van fundamentele kennis over wat je op moet letten bij de aankoop van een laptop.

Een andere nuttige website is laptopical.com , die laptops categoriseert als "best" "worst" en "goedkoop". Het biedt een uitgebreid artikel reviews, samen met punt-voor-punt ten opzichte van de sterke en zwakke punten van het beoordeeld laptop. Het levert ook een handige laptop koopgids dat is de moeite waard de tijd om te studeren.

Andere nuttige, relevante websites bevatten tech.yahoo.com , een zeer gebruiksvriendelijke website gehost door Yahoo; notebookreview.com , laptopreviewsonline.com (die ook vitrines laptops te koop); laptopadvisor.com en notebookcheck.com .

Voor het begin van je onderzoek. Aanbevelingen van vrienden.
Voor het begin van je onderzoek. Aanbevelingen van vrienden.

. 2 Technology tijdschriften. Een andere manier om gebruikerservaringen te vinden zou zijn in te schrijven op technologie tijdschriften. In het algemeen, deze technologie magazines geven diepgaande recensies over laptop (en andere gadgets) benadrukte voor dat seizoen.

3. Aanbevelingen van vrienden. Als je een vriend of een kennis die kwalificeert als een computer geek, waarom dan niet beroep doen op zijn hulp? Hij zou zeker graag zijn expertise te delen. De eerste hand, gepersonaliseerde aanbevelingen hij zou geven zal je zeker helpen zet alle beoordelingen van gebruikers en laptop artikelinformatie in de context van uw eigen behoeften en situatie.

Vergeet niet, voordat je gaat in een computer winkel en vraag om hulp van een verkoper (die primair belang is om een ​​verkoop te maken), moet u ervoor zorgen dat u gewapend met voldoende informatie die ofwel zal helpen bepalen het exacte merk, model en specificaties van de laptop die u wilt kopen, of toelaten om intelligente vragen te stellen aan de verkoper die zal helpen om de perfecte laptop voor uw behoeften. Zo goed geluk, en hebben een goede tijd te winkelen!