O2e

Hoe te gereedschappen en freeware te vinden voor harde schijf herstel

Er is een breed scala van recovery software en freeware die kan worden gebruikt om bestanden die mogelijk zijn beschadigd door een virus of per ongeluk zijn verwijderd uit de Prullenbak, Windows Verkenner, een command line venster, of een netwerk gedeelde map te herstellen, met inbegrip van de bestand te creëren en gewijzigde data en originele mapnamen.

Hoe te gereedschappen en freeware te vinden voor harde schijf herstel. Kijk voor de juiste file recovery program je nodig hebt.
Hoe te gereedschappen en freeware te vinden voor harde schijf herstel. Kijk voor de juiste file recovery program je nodig hebt.

Sommige recovery software en data recovery tools kan halen beschadigde of verwijderde bestanden en mappen zoals foto's, muziek, audio en video clips van Windows NTFS partities schijven. Er zijn data recovery tools die ook kan terugvinden bestandsformaten zoals jpeg, jpg, gif, riff, avi, en mp3 die in gecomprimeerde en gecodeerde bestanden.

Het NTFS-bestandssysteem recovery software kan gegevens ophalen verloren als gevolg van een partitie tabel of boot sector die is beschadigd, een storing in de software, een virusaanval, een logisch gezien verpletterde harde schijf, of een onverwachte Laptop, Pocket PC of Desktop afsluiten van het systeem.

Er zijn ook hulpprogramma's die in staat zijn om verwijderde bestanden te herstellen vanaf USB-stations, geheugenkaarten en externe of interne harde schijven worden gebruikt voor opslag en aangesloten op een computer.

Deze sites hebben een aantal freeware kunt u recovery software, floppy disk recovery en data recovery tools, en partitie recovery tools die u kunt gebruiken zoeken:

Na het plukken van de tool om te gebruiken.
Na het plukken van de tool om te gebruiken.

Als je het geduld en de rente op uw computer vaardigheden te gebruiken, je moet alleen weten hoe je verloren geschrapte dossiers met behulp van de juiste tools te herstellen. Hier is een proces dat je kunt proberen om verwijderde bestanden met behulp van freeware te herstellen:

  1. Voordat u begint met het herstelproces, controleer of u niet kunt vinden van de ontbrekende bestanden in de Prullenbak of de map die u het bestand heeft opgeslagen inch
  2. Kijk voor de juiste File Recovery Program je nodig hebt. Er zijn een heleboel freeware opties voor bestand herstel voor Windows-gebruikers. Een aantal effectieve toepassingen zijn PC Inspector File Recovery, Undelete Plus en Restauratie. De Undelete Plus-programma is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een geavanceerde filtering optie dat maakt het makkelijk om te zoeken en vinden van een verloren bestand. Beide PC Inspector File Recovery en restauratie al zijn meer effectief in het herstellen van bestanden.

    Voor Mac-gebruikers die u nodig hebt om een ​​beetje te besteden aan Data Rescue II of een vergelijkbaar programma om uw bestanden te herstellen te kopen.

    Voor elk platform, voor zo lang als je kunt de opdrachtprompt of een terminal venster te openen, de vrije cross-platform command-line tool PhotoRec is groot bij het herstellen van verloren foto's en elk bestandstype van uw harde schijf of verwisselbare media.

  3. Na het plukken van de tool om te gebruiken, probeer dan het herstellen van uw bestanden door eerst het scannen van uw harde schijf voor de verloren bestand. Gebruik het programma naar de map of harde schijf waar u het ontbrekende bestand te scannen. Wanneer de scan is voltooid, wordt een lijst met door elkaar gegooid bestandsnamen worden weergegeven. Kijk voor de bestandsnaam en het bestandstype dat het bestand dat u verloren wedstrijden. Als je hebt gevonden de juiste bestandsnaam en het type, klik met de rechtermuisknop op het bestand en sla het op in een nieuwe map.
  4. Als u nog steeds niet gevonden het ontbrekende bestand opnieuw te proberen met een andere toepassing van de recovery-software, om een ​​floppy disk recovery, data recovery tool, partitie recovery, of een niet-geformatteerde harde schijf utility.