O2e

Hoe te illuminator herstellen

De premier webcache software rond die track van de vele websites die u bezoekt kunt houden is de Illuminator door Northstar Solutions. De software zal een geschiedenis van enige internetsite of pagina bekeken door een gebruiker eerder laten zien. Illuminator zullen alle sites bekeken in een miniatuurweergave op basis van de datum en tijd van de web-activiteit weergeven. Het werkt met alle browsers en kan alle informatie op het web die u niet werden verondersteld te vinden halen. Met andere woorden, kun je eigenlijk vangen je man surfen op het net voor porno door het controleren van de geschiedenis en de eventuele verborgen web-cache op je computer.

Illuminator kunnen worden gekocht en gedownload off van het internet door een bezoek nstarsolutions.com . Zodra je de download voltooid, kunt u het installeren en het zal beginnen te werken voor u. Na gebruik van de software voor een tijdje, kunnen veel dingen gebeuren die Illuminator van uw systeem kunt verwijderen. Het kan een virus dat wipe-out zijn of het zou kunnen zijn je man slaat aan en doelgericht te verwijderen. Wanneer dit gebeurt, is er geen noodzaak om de software weer terug te kopen en opnieuw te installeren. Er is een manier om de software eenvoudig redden met een eenvoudig en nut.

  1. Download Glary Utilities. De eerste stap om te herstellen en reactiveren Illuminator op uw systeem is door het downloaden en installeren van een eenvoudige maar krachtige PC utility. Ga naar glaryutilities.com en download de gratis versie van de software. U kunt kiezen voor de professionele versie en als je iets het beter zou zijn. Klik op de knop "Download" op de website en sla het installatiebestand op uw bureaublad.
  2. Installeer Glary Utilities. Zodra de download is voltooid, zoekt u het bestand en dubbelklik erop om de installatie te starten. Volg de instructies tijdens de installatie. Zodra de installatie is voltooid, zoekt u de snelkoppeling op uw bureaublad of ga naar uw menu programmabestanden en klik op het pictogram Utilities Glary om de software te draaien. Glary Utilities wordt meestal gebruikt om te herstellen en te herstellen registers op uw computer. Echter, kunt u deze gebruiken om verloren programma's als Illuminator herstellen ook.
  3. Recover illuminator. Zodra Glary Utilities begint te lopen en verschijnt een nieuw venster op uw scherm klikt u op het tabblad "Modules" en de "veiligheid en privacy"-link te vinden in dat tabblad. Klik op de "Uninstaller" link op het menu. Het programma zal u vragen om het station en de map waar Illuminator eerder werd geïnstalleerd. Typisch, zou dit de "C" schijf en in de map "Program Files" te zijn. Selecteer deze en klik op 'Scan'. De software zal zoeken naar alle bestanden die zijn verwijderd of verwijderd, maar zijn nog steeds op de schijf. De scan zal Illuminator weergegeven als een van de programma's verwijderd, maar nog steeds op de schijf. Klik op het vakje naast de naam om het te controleren en klik op de knop "Restore" om het terug te brengen naar de oorspronkelijke locatie. Glary Utilities zal herstellen en het herstel van de nodige aan Illuminator opnieuw uit te voeren bestanden.

Hoe te illuminator herstellen. Download Glary Utilities.
Hoe te illuminator herstellen. Download Glary Utilities.

Glary Utilities is maar een van de vele file recovery software die vandaag beschikbaar zijn. Je mag anderen proberen als je voelt dat het niet goed voor je. Als al het andere faalt, breng uw pc naar een deskundige om de bestanden en het programma te herstellen of terug te kopen een ander exemplaar en opnieuw te installeren.