O2e

Hoe te kabeldozen bedienen vanaf een pc

Technologische vooruitgang is gekomen om een ​​all time high de afgelopen jaren. Tijdens de jaren 1950, waren er slechts vier tv-netwerken in de Europa. Overdracht van frequenties werd afgesproken voor televisietoestellen, en omdat de signalen kon alleen worden ontvangen als het was in de lijn van de visie van de zendmast, mensen die leefden in afgelegen gebieden, met name in de bergachtige gebieden, waren niet in staat om de te bekijken programma's die werden uitgezonden. Zij loste dit probleem op door het ophangen van antennes op bergen en heuvels en actief kabels aan hun huizen. Deze methode wordt ook nog gebruikt tot dit moment, hoewel er al een betere oplossing voor dit probleem, dat het gebruik van kabelsystemen.

Hoe te kabeldozen bedienen vanaf een pc. Het eerste ding dat je moet ervoor zorgen is als uw pc is voorzien van een tv-tuner.
Hoe te kabeldozen bedienen vanaf een pc. Het eerste ding dat je moet ervoor zorgen is als uw pc is voorzien van een tv-tuner.

Vandaag zijn er meer dan honderd kanalen worden geleverd aan meer dan zestig miljoen huishoudens via de kabel systemen, die ook kan Internet te bieden aan haar abonnees. Vroeger konden alleen televisietoestellen gebruikt om de frequentie waarmee de kabel wordt uitgezonden te ontvangen. Nu, kunt u de kabel door de pc met een stuurkabel. Een kabel doos en PC kunnen samenwerken door middel van een control protocol, zodat u uw kabel-box bedienen vanaf een computer.

Hier zijn de stappen:

  1. Het eerste ding dat je moet ervoor zorgen is als uw pc is voorzien van een tv-tuner. U kunt dit doen door het vakje met PC specificaties. Het wordt normaal genoemd als een van de kenmerken van de pc wanneer u er een aanschaffen. Dit is belangrijk, zodat uw PC kan worden aangesloten op uw kabel-box. Anders zal het niet werken omdat je PC dient te beschikken over een ontvanger die de frequentie die door uw kabelbox kan accepteren.
  2. Plaats tuner kaart in de video-kaartsleuf van uw computer.
  3. Zorg ervoor dat u een controller kabel te hebben. Het is belangrijk dat je weet wat dat is voordat u er een aanschaffen, want er zijn een groot aantal kabels in de markt, zoals: telefex kabel en boot stuurkabel gebruikt voor mariene sturen, het laden van klemmen, enz.
  4. Sluit de video-bron coaxkabel aan op de "Input" outlet vinden op de achterkant van uw kabelbox.
  5. Vervolgens sluit u de kabel connector van achter uw kabelbox om de tv-tuner-connector.
  6. Sluit de audio-video-kabel van de kabelbox met de ingang van de TV.
  7. Zorg ervoor dat u gebruik maken van een leiding naar uw draden te verbergen.

Hoe te kabeldozen bedienen vanaf een pc.
Hoe te kabeldozen bedienen vanaf een pc.

Door het doen van de bovenstaande stappen kunt u uw kabel-box al onder controle van uw PC.

Standaard formaten gebruikt door het internet zoals: als avi, mp4 en 3gp kon nu worden gebruikt door de kabelmaatschappijen om programma's op uw huis te voorzien van de nieuwe technologie die wordt ontwikkeld vandaag... Met deze technologie, kunt u gemakkelijk lopen video software, zoals Windows Media Player of een exclusief programma verzorgd door de kabelmaatschappij, een TV-programma op een personal computer, gameconsole of iPhone is meegeleverd kijken. Met zo veel technologische vooruitgang, zal het geen verrassing zijn als het zal eerder dan we verwacht gebeuren. Natuurlijk kunt u uw favoriete tv-programma's vanaf elke locatie via alle beschikbare medium dat toegankelijk is voor u.