O2e

Hoe te knipperende tekst maken

In elk HTML-document

In elk HTML-document, de auteur heeft de beslissing over de vraag of het creëren van zijn inhoud afwisselend zichtbaar en onzichtbaar op het scherm van de lezer. Dit wordt de knipperende tekst. Er zijn veel manieren om dit te doen in de 'Net, waaronder een aantal computerprogramma's die zijn ontworpen om u te helpen bij het creëren van een knipperende tekst. Alles wat je nodig hebt is een ruwe kennis van computers en een scherp oog voor volgende richtingen.

Volg de onderstaande stappen bij het maken van een knipperende tekst:

Hoe te knipperende tekst maken. Maak een knipperende tekst met behulp van foxpro versie 2.x voor ms-dos.
Hoe te knipperende tekst maken. Maak een knipperende tekst met behulp van foxpro versie 2.x voor ms-dos.

  • Maak een knipperende tekst met behulp van FoxPro versie 2.x voor ms-dos. Hoewel de knipperende opdracht kan geen effect op de FoxPro elementen hebben, zijn er formulieren op de voet volgen om de knipperende effect te bereiken. Een voorbeeld van een vorm is die waarbij als Test.scx. Zoek de Caption eigenschap en hernoem het naar Dit label Knippert. Ga naar Auto formaat optie en verander het naar waar. Plaats een timer evenement op het formulier dat u hebt gemaakt. Plaats de volgende code in het. THISFORM.Label1.Visible =! THISFORM.Label1.Visible. Instellen op een duizend het interval eigendom van de timer. Controleer of het formulier functioneel als u het opslaan en testen-voer het uit.
  • Maak een knipperende tekst met behulp van de HTML. Hoewel Internet Explorer biedt geen gelegenheid voor een knipper element, zijn er andere opties die u zullen helpen een maken. Een van de meest verouderde programma's is het knipperen Tag. Het verloor zijn populariteit onder webontwikkelaars omdat het moeilijk in het gebruik ervan. De volgende code is voor het creëren van een knipperende tekst met behulp van de code: blink Tag. <blink> Geekyard </ blink>.
  • Maak een knipperende tekst met tent. Dit is een andere toepassing gebruikt bij het ​​creëren van een knipperende tekst die beschikbaar is in HTML. Dit is een stress-vrije manier van het creëren, aangezien het niet gebruik maken van de tekst Tag of de Java-Script. De basis tent tag ziet er als volgt <marquee>. Doe wat specificatie door het toevoegen van strijkers aan de code. Bijvoorbeeld, dit is hoe om stijl toe te voegen: <marquee style="height:20;width:200">. Deze cijfers 20 en 200 zijn slechts voorbeelden. Wijzig deze cijfers op basis van uw voorkeur maten. Voeg een code reeks van scrollamount = "" met een overeenkomstig aantal dat is precies de gewenste breedte. Beslis over hoe snel het knipperen zal zijn op uw tekst. Dit is de code voor het: scrolldelay = "number". Als u wilt sneller knippert, duiden op een kleiner aantal van de code.
  • Maak een knipperende tekst met behulp van Microsoft Excel. Er zijn geen applicaties beschikbaar voor het maken van de tekst knipperen, maar een verandering in de kleur van het lettertype zal hetzelfde knipperende effect te creëren. Gebruik de Ontime methode hiervoor. Probeer de onderstaande code:

Openbare RunWhen As Double

Sub StartBlink ()
Met ThisWorkbook.Worksheets ("Blad1"). Range ("A1"). Lettertype
Als. ColorIndex = 3 Rode tekst Then '
Witte tekst. ColorIndex = 2 '
Anders
Rode tekst. ColorIndex = 3 '
End If
End With
RunWhen = nu + TimeSerial (0,0,1)
Application.OnTime RunWhen, "'" & ThisWorkbook.Name & "'! StartBlink",, True
End Sub

Maak een knipperende tekst met behulp van de html. Maak een knipperende tekst met tent.
Maak een knipperende tekst met behulp van de html. Maak een knipperende tekst met tent.

Sub StopBlink ()
ThisWorkbook.Worksheets ("Blad1"). Range ("A1"). Font.ColorIndex = _
xlColorIndexAutomatic
Application.OnTime RunWhen, "'" & ThisWorkbook.Name & "'! StartBlink",, False
End Sub


Gebruik de knipperende tekst effect met mate. Dit effect is een soort van verwarrend en vervelend in de ogen. Wees extra aandacht in het gebruik ervan op uw website. Er is een bestaande wet die het gebruik van knipperende teksten boven een minimum blijft, als een voorzorgsmaatregel voor epileptische individuen.