O2e

Hoe te kopiëren en plakken delen van een document

Diverse controles zijn beschikbaar voor computergebruikers te maken componeren en herziening van materialen gemakkelijker en sneller. De onderstaande instructies van plan om Windows-computer gebruikers hoe het toetsenbord commando's gebruiken om te kopiëren en plakken delen van een document te onderwijzen. Hier is hoe:

  1. Kijk voor dat deel van het document dat u wilt hebben gekopieerd en geplakt. Eenvoudig inhangen het deel van het document dat u wilt kopiëren en plakken. Als wat u werkt op is eerder een lang document met pagina's en pagina's tekst, dan kunt u vereenvoudigen uw zoekopdracht door het invoeren van een reeks van toetsenbord commando's. Op je toetsenbord, drukt u op de Ctrl-toets op de linker gedeelte van het toetsenbord. Daarna drukt u gelijktijdig op de F-toets. Merk op dat een pop-up venster, de Zoeken en Vervangen venster, verschijnt. Zorg ervoor dat u het tabblad Zoeken op de genoemde venster. Onder het Zoeken naar: sectie soort de set van woorden, zinnen of hele zin die u van plan bent te zoeken in de lange documentbestand. Druk op Enter op uw toetsenbord en het programma gaat op zoek naar de set van woorden die u hebt ingevoerd.
  2. Markeer de geselecteerde gegevens en dient een meer toetsenbordopdrachten. Richt de muis cursor aan het begin van het woord dat u wilt kopiëren. Druk nu op de Shift-toets op het toetsenbord terwijl gelijktijdig indrukken van de rechter pijltoets als je begint het proces van het markeren van links naar rechts. Merk op hoe de tekst wordt gemarkeerd terwijl u beide toetsen tegelijkertijd. Als je zal de nadruk in de uit de richting van rechts naar links, houd dan de Shift-toets en linker pijltjestoetsen op hetzelfde moment naar het gedeelte van het document te markeren.
  3. Start het kopiëren van de gemarkeerde sectie van het document. Nu de sectie die u hebt geïdentificeerd reeds gemarkeerd, kunt u nu laten gaan van de Shift en de pijltjestoetsen. Hierdoor zal nog steeds de tekst zo lang als je niet iets op de muis of het toetsenbord aanraakt gemarkeerd. Op het toetsenbord tegelijkertijd raakte de toetsen Ctrl en C om het gedeelte van de tekst te kopiëren.
  4. Plak de gekopieerde sectie op de gewenste locatie. Inmiddels moet je al hebben geïdentificeerd waar het gedeelte dat u wilt kopiëren te plaatsen. Als het zou zijn op een nieuw document, open dan met alle middelen een ander woord of notepad bestand. Als de sectie zal gewoon worden geplakt op een ander deel van hetzelfde document bestand, dan plaatst u de cursor op dat deel. Zodra de knipperende verticale lijn die de cursor is goed geplaatst, vervolgens tegelijkertijd raakte de toetsen van het toetsenbord Ctrl en V om de gekopieerde deel van het document te plakken.

Hoe te kopiëren en plakken delen van een document. Kijk voor dat deel van het document dat u wilt hebben gekopieerd en geplakt.
Hoe te kopiëren en plakken delen van een document. Kijk voor dat deel van het document dat u wilt hebben gekopieerd en geplakt.

Het toetsenbord commando Ctrl + C en Ctrl + V werken niet alleen op tekst in tekstverwerker toepassingen zoals het Woord en Kladblok. Zelfs de spreadsheet applicatie Excel is in staat om de uitvoering van deze toetsenbord commando's. En niet alleen kunt u gebruik maken van deze commando's om tekst kopiëren en plakken van gegevens, maar beeldbestanden ook.