O2e

Hoe te kust beeldbewerking software te gebruiken

Seashore is een beeld-editor voor MAC

Seashore is een beeld-editor voor MAC, dat is gratis en gemakkelijk te gebruiken. Het wordt meestal gebruikt door beginners die niet onmiddellijk wilt gebruiken hun geld om software die wellicht te ver voor hen of die zouden kunnen blijken te zijn niet relevant om ze te kopen. Met deze software krijg je de basis-tools te gebruiken, beeldinstellingen zoals contrast en helderheid aanpassen, en teksten toe te voegen. Er kunnen enkele speciale effecten die je ermee kunt doen, maar beeld management opties zijn over het algemeen niet mogelijk met het. Deze software wordt aanbevolen voor mensen die alleen maar willen zich vertrouwd te maken met de basis. Om meer te weten over hoe het te gebruiken, lees net de onderstaande instructies.

Hoe te kust beeldbewerking software te gebruiken. Kijk naar de basisfuncties van de software tool set.
Hoe te kust beeldbewerking software te gebruiken. Kijk naar de basisfuncties van de software tool set.

  • Open afbeelding. Zodra u klaar bent met de installatie van de software, kies een foto om te openen. Zorg ervoor dat dit de foto die u wilt experimenteren op. Seashore ondersteunt de volgende formaten: GIMP, JPEG en TIFF. RAW-formaten, die de niet-gecomprimeerde formaten, zijn niet inbegrepen. High-end camera's kunnen meestal opslaan in het RAW-formaat, evenals standaard formaten zoals JPEG of TIFF.
  • Kijk naar de basisfuncties van de software tool set. Het bevat eenvoudige tools zoals de gum, tekst, lasso, en kloon. Er is ook een pipet die werkt net als de pipetten van andere beeld-editors. Je mag niet zien dat andere tools zoals het uitstrijkje, vlekken, en fuzzy selecteren. Als u denkt dat het te eenvoudig voor u, kunt u verder gaan en proberen GIMP. Voor sommige beginners, kan dit programma al uitdagend als het is.
  • Kijk naar de opties palet. Aan de rechterkant van het scherm, kunt u de opties palet zien. U ziet hier de borstels en de texturen die u zal toestaan ​​om het ontwerp toe te voegen aan de foto. U zult ook in staat zijn om de foto's dekking aan te passen, evenals lagen toe te voegen aan specifieke kanalen en verandering modi. Deze tools zijn ook te vinden op andere foto-editors.
  • Let op de kleur editing tools. In dit programma, zult u zien dat de tools voor kleur bewerken zijn echt een soort van beperkte als het gaat om de functie. Je hebt hier de basis controles zoals tint en verzadiging en waarde. Er zijn ook controleren voor helderheid en scherpte. Het programma maakt het ook mogelijk ColorSync interactie waarmee de gebruikers toe te passen op specifieke beelden specifieke profielen. Voor een beginner, kan dit een belangrijk instrument.
  • Opslaan. Wanneer u al klaar bent met bewerken uw foto's, kunt u beginnen ze te exporteren naar een specifieke locatie of u kunt ook gewoon op te slaan op uw computer. In dit programma, kunt u gebruik maken van de volgende formaten: JPEG, GIF, XCF, TIFF en PNG. Voor beginners is dit voldoende is. Neem er nota van dat de ongecomprimeerde RAW-formaten uit uw camera niet zal werken.


U kunt blijven experimenteren op uw foto's om een ​​gevoel van hoe beeld-editors te krijgen. U kunt altijd gebruik maken van de optie ongedaan maken als je een fout maakt. Aangezien dit een programma met de basisinstrumenten op het, zal het u helpen beter te bepalen wat je echt nodig als je verder gaan met meer geavanceerde werk. Van daaruit kunt u beslissen welke software te kopen wanneer je klaar bent om een ​​expert te zijn.