O2e

Hoe te lange afstand voor te stellen

Het maken van een lange afstand relatie te laten werken is een uitdaging op zich. Mensen zeggen "afwezigheid maakt het hart fonder", terwijl anderen geloven dat langdurige afstand kan je hart vergeten. Als u hebben overleefd dat, afgezien van uw partner voor een tijdje en u wilt uw relatie verder te gaan, dan je zou willen om het huwelijk voor te stellen.

Het huwelijk is een levenslange verbintenis

Het huwelijk is een levenslange verbintenis. Terwijl veel cultuur aanvaardt nietigverklaring of scheiding, is het beste om te overwegen om de rest van je leven met slechts een persoon. Als je hebt besloten dat uw huidige partner is "The One", kies dan niet laat de afstand tussen jou belemmeren uw voorstel.

Hoe te lange afstand voor te stellen. Het huwelijk is een levenslange verbintenis.
Hoe te lange afstand voor te stellen. Het huwelijk is een levenslange verbintenis.

De beschikbaarheid van moderne technologie maakt lange afstand relaties werken gemakkelijker en goedkoper. Voordat het internet, interlokale gesprekken en slak mails zijn de enige manieren voor u om te communiceren. Echter, met de gemakkelijke toegang van Internet vandaag de dag, e-mails, chatten en netwerken sites kunt real-time conversaties. Zelfs web camera's kunt u elkaar zien terwijl je chat.

De beste manier voor te stellen is nog steeds de conventionele persoonlijke benadering. Echter, als je niet kunt vliegen of reizen over de afstand voor te stellen, kunt u gebruik maken van Internet en andere middelen beschikbaar zijn.

Voor de meeste vrouwen

Voor de meeste vrouwen, het voorstel is een van de meest memorabele en romantische ervaringen die ze zou herinneren. Dus doe je deel en creatief te zijn. Uw persoonlijke afwezigheid moeten worden gedekt door de romantische manier waarop je voor te stellen. Hier zijn enkele tips voor je.

Maak er een verrassing

Maak er een verrassing. Als je al in de relatie lang genoeg, is de kans groot, je hebt een regelmatig schema van wanneer je communiceren. Als je met elkaar chatten om de andere dag, ga dan door een paar sessies en laat je partner af te vragen wat je van plan bent. Geef geen antwoord op een van haar SMS-of e-mailberichten. Dit maakt haar meer angstig. Na een paar dagen te gaan incognito, noemen haar in het midden van de nacht en vraag haar om online te gaan. Benadrukken het belang dat je met haar chatten, zodat ze opstaan ​​en online gaan. Zet op de web-camera, naar beneden te krijgen op je knieën en bezorgen uw voorstel toespraak.

Een andere manier om het meer spannend is om diverse tips van uw voorstel paar dagen laten vallen voordat je het doet. U kunt schrijven op haar Facebook-wall, laat haar een bericht op al haar mailboxen, en zelfs een SMS-bericht met vermelding van een gecodeerde boodschap. Maak het eenvoudig, zoals een specifieke datum met specifieke tijd. Dit maakt haar af en angstig voor de datum. Op de opgegeven datum en tijd, online gaan en voor te stellen aan haar.

Voor de meeste vrouwen. Maak er een verrassing.
Voor de meeste vrouwen. Maak er een verrassing.

Doe het op de oude school weg - een post voorstel. Stuur een romantische kaart en vraag of je partner bereid is om de rest van haar leven met jou doorbrengen.

U kunt ook kijken op online winkels die sieraden te leveren

U kunt ook kijken op online winkels die sieraden te leveren. Bekijk winkels met meerdere vestigingen over de hele wereld. Schik voor de levering van het voorstel ring op de datum van uw voorstel. U kunt speciale arrangementen zodat de ring recht is op tijd geleverd.

Als je geluk aan iedereen die dicht bij je partner weten, stel hem als medeplichtige. U kunt hem vragen om je partner te brengen in een romantische plek en je kunt voorstellen tijdens het praten aan de telefoon.


Er zijn talloze manieren om zelfs te stellen via lange afstand. Uw creativiteit is je enige limiet.