O2e

Hoe te morph stopverf tool in poser gezicht kamer

Poser 7 van Adobe Software biedt tools die animatie meer realistisch, maar gemakkelijker te realiseren. De Morph Putty Tool in de Poser Gezicht Room is een van de meest elementaire mogelijkheden in de software. Het staat u toe om uit te breiden, omtrek, hoofdhuid, enz., net door simpelweg te klikken, houdt vervolgens de muis te slepen. Met behulp van de Morph tools, kunt u de grootte, mate van diepgang en intensiteit van de veranderingen. Het biedt een volledig nieuwe dimensie voor het gezicht animatie. Echter, deze taken makkelijker te doen dan handmatig maken, maar het vereist nog steeds een zekere mate van vaardigheid te volbrengen. Hier zijn de basisstappen die u moet ondergaan voordat je stopverf.

1

1. Open uw Poser Gezicht Room. Om je gezicht kamer te openen, klikt u op het grijze hoofd pictogram aan de rechterkant van uw scherm. Dit wordt weergegeven in het scherm een ​​beter zicht van het gezicht. Dit zal u toelaten om aanpassingen die meer gedetailleerde later op het proces te maken.

2

Hoe te morph stopverf tool in poser gezicht kamer.
Hoe te morph stopverf tool in poser gezicht kamer.

2. Open de Morph tools om de morph gereedschap te openen, vind het onder de ronde pictogrammen op de bovenkant van uw scherm. Het is het tweede pictogram aan de linkerkant. Klik op het pictogram en zie de Morph Gereedschapskist naar buiten komen.

3

3. Beginnen met de voorbereiding op het display punt (gemarkeerd punten met de cursor). Zoals u kunt zien, is de Morph gereedschapskist verdeeld in 5 subgroepen. Eerste Sla de bovenste subgroep. Op de tweede subgroep, pas uw beeldscherm point mate van diepgang. De meest rechtse pictogrammen op het scherm wat minder drastische gevolgen dan op de icoontjes op de linkerkant.

Om de grootte van het display wilt wijzigen, past u de radius volgens uw voorkeur met behulp van de schuifbalk. Schuif de balk rechts van het scherm zal de grootte van de straal terwijl het omgekeerde effect gebeurt wanneer de staaf naar links geschoven. Om de intensiteit van de veranderingen die wordt veroorzaakt aan te passen, schuift u de balk aangegeven "Magnitude" van links naar rechts van het scherm.

4

4. Start morphing de afbeelding. De bovenste subgroep van de Morph functie kunt u een "Pull" en "Push" delen van het beeld, die vervormingen van het gezicht veroorzaakt. Als je verder gaat op het veranderen van het gezicht, gaat u door het proces hierboven genoemde meerdere malen. Om grote fouten uit happening te vermijden, verplaatst u het gezicht met een vloeiende, maar korte werking.

5

5. Stel het display punt. Als u nog steeds een beginner, zou het verstandig zijn van u om subtiele aanpassingen van het beeld te maken. Na dit te doen, te beoordelen of het display punt moet worden bijgesteld. Om dit te bereiken, ga dan terug naar nummer 3. Mogelijk moet u de diepte, de grootte of de intensiteit van het display punt aan te passen voordat u een andere beweging.

6

6. Opslaan van de afbeelding. Elke keer dat u een wijziging aanbrengt in het gezicht en je ziet een goed effect niet onmiddellijk het beeld opslaan. In plaats daarvan maak een andere instelling een paar keer. Als u nog steeds het gevoel dat de reeks van manipulatie die u hebt gemaakt bevredigend is vervolgens opslaan.

Zoals gezegd, het kost weinig stappen, veel geduld en voldoende vaardigheden om uit te blinken in het gebruik van de morph putty tool. Onvermijdelijk, als u vaak de praktijk van de tool, maakt u indrukwekkende gezichten.