O2e

Hoe te printen foto's bestellen bij Kodak EasyShare Gallery

Kodak EasyShare is een lijn van camera's die beschikbaar zijn vanaf Kodak. Sommige van deze camera's worden geleverd met een dock-printer, zodat u gemakkelijk kunt afdrukken van uw foto's overal. De Kodak EasyShare camera heeft een aandeel knop die gemakkelijk zal uw foto's te delen met andere mensen. Er is ook software die met de camera meegeleverd. Dit zal u toelaten om uw foto's afgedrukt gemakkelijk uit. Ontdek hoe u foto's afdrukken van Kodak EasyShare bestellen door de volgende eenvoudige stappen.

Hoe te printen foto's bestellen bij kodak easyshare gallery. Installeer de kodak easyshare-software.
Hoe te printen foto's bestellen bij kodak easyshare gallery. Installeer de kodak easyshare-software.

  • Installeer de Kodak EasyShare-software. Zet uw computer aan en installeer de Kodak EasyShare-software die bij uw camera. Als je hebt verloren de installatieschijf, kunt u de software downloaden van de website KODAK EASYSHARE-software . Na het downloaden, dubbelklikt u op het pictogram om de installatie te starten. De installatie moet slechts een paar minuten om te voltooien. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.
  • Breng uw foto's. Draag de foto's die u in uw Kodak EasyShare camera aan op uw computer. Het enige wat je hoeft te doen is de camera aansluit op de USB-poort met behulp van de kabel die bij de camera pak. U kunt de foto's in de Kodak-software die u hebt geïnstalleerd. U kunt uw foto's taggen, schik ze in verschillende albums en beoordelen foto's.
  • Het organiseren van de foto's. Voor het bestellen van de foto's, is het beter als je eerst organiseren ze in een map. Maak een nieuwe map in de software en voeg alle foto's die u wilt afdrukken naar die map. Het zal makkelijker voor u om de afdrukken te bestellen later en upload deze op de website als je alles op een plek.
  • Foto's uploaden naar KODAK Gallery. Ga naar de officiële website van Kodak op Kodak . Maak een gratis account als je niet al een hebt. Daarna kunt u uw foto's uploaden naar de Kodak Gallery. Dit is waar u kunt organiseren de foto's die u wilt afdrukken uit.
  • Afdrukken bestellen. Om afdrukken van uw foto's te bestellen, gaat u naar de website van Kodak Gallery . U heeft tal van mogelijkheden om uit te kiezen. Er zijn professionele afdrukken, premium prenten, collages en nog veel meer. U kunt ervoor kiezen om de foto te hebben in kleur, zijn metallic, zwart-wit en laten drukken als mat of glanzend. Kies het fotoformaat dat u wilt gebruiken voor uw foto's en klik vervolgens op de 'Buy Prints' optie om uw bestelling te plaatsen. De nodige informatie te, betalen voor uw bestelling en wacht dan tot u de afdrukken direct worden geleverd aan uw deur.


Volg deze stappen om foto's afdrukken bestellen van het KODAK EASYSHARE Gallery. De stappen zijn eenvoudig en u kunt uw afdrukken in een paar dagen of zo. Het kan best eerst te verzamelen uw foto's en dan hebben ze afgedrukt in bulk omdat je kunt een paar dollar bij het bestellen van meer afdrukken. U kunt ook bestellen foto items van de website voor giveaways of geschenken. Enkele van de items zijn mokken, muismatten, quilts, sieraden, sieraden en nog veel meer.