O2e

Hoe te reflector telescoop beoordelingen vinden en beste koopt

Sterrenwacht is een zeer interessante hobby

Sterrenwacht is een zeer interessante hobby. Niets te vergelijken met het zien van al de fonkelende sterren die een donkere hemel kan versieren op een heldere nacht zelfs met alleen het blote oog. Dubbele of drievoudige die plezier wanneer je in staat bent om de sterren en sterrenbeelden te zien dichter, en volgen verre planeten met een telescoop.

Een telescoop helpt u genieten van het uitzicht op de nachtelijke hemel meer

Hoe te reflector telescoop beoordelingen vinden en beste koopt. Sterrenwacht is een zeer interessante hobby.
Hoe te reflector telescoop beoordelingen vinden en beste koopt. Sterrenwacht is een zeer interessante hobby.

Een telescoop helpt u genieten van het uitzicht op de nachtelijke hemel meer. En een reflector telescoop is de meest gebruikte vorm. Zelfs de Hubble telescoop is een reflector.

Een reflector telescoop gebruikt een primaire parabolische

Een reflector telescoop gebruikt een primaire parabolische, concave spiegel aan de onderkant van de telescoopbuis. Deze primaire spiegel verzamelt het licht leidt het dan naar de secundaire vlakke spiegel. Dit op zijn beurt reflecteert het licht van de focal plane gelegen nabij het oculair bovenop de telescoop. De eerste reflector telescoop werd uitgevonden door Niccolo Zucchi in het begin van 1600. Zijn ontwerp was correct, maar het moeilijk en bewerkelijk om de spiegels met behulp van ruwe instrumenten malen was. Door middel van verschillende ontwerpen en experimenten, Sir Isaac Newton was in staat om een ​​manier om de diagonale secundaire spiegel voor de eerste reflector telescoop uit te lijnen ingenieur. Het werd de keuze van de vroege astronomen als Lord Rosse, Sir William Herschel en Charles Messier. Tot de dag van vandaag dit soort telescoop heet de Newtoniaanse reflector telescoop in zijn eer.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een reflector telescoop bent, kunt u beoordelingen en aanbevelingen te lezen op een van de onderstaande websites.

Een telescoop helpt u genieten van het uitzicht op de nachtelijke hemel meer. Een reflector telescoop gebruikt een primaire parabolische.
Een telescoop helpt u genieten van het uitzicht op de nachtelijke hemel meer. Een reflector telescoop gebruikt een primaire parabolische.

  • Scope beoordelingen - Deze site is eigendom van Ed Ting, een astronomieenthousiast en een redacteur aan Sky Magazine, een van de tijdschriften gericht op de sterrenkunde, apparaten en optica. Zijn site heeft een grote collectie van beoordelingen van bijna alle soorten en merken telescopen, aanbevelingen, tips en leermiddelen voor beginnende astronomen. Het biedt ook links naar andere sites met goede recensies en aanbevelingen.
  • Spotting scope beoordelingen - De website biedt uitgebreide reviews van telescopen op merk, in het bijzonder die hij adviseert en door de jaren heen had gebruikt / vond. De website heeft ook reviews en ratings op verschillende soorten telescopen op basis van de meest populaire functies.
  • Yahoo winkelen - Hier kan je foto's van de verschillende telescoop merken, het productbeschrijvingen, prijzen en ratings bekijken. De site verwijst je ook waar je de telescopen kan kopen.
  • Optica planeet - Dit is een geautoriseerde distributeur van verschillende merken van telescopen en biedt productinformatie, handleidingen over het kopen van telescopen, alsmede overzichten van verschillende merken en types van telescopen, biedt suggesties en tips.
  • Review centrum - U kunt een aantal telescoop reviews hier gelezen, evenals de ratings van de producten te ontvangen van de recensenten, de beste die beschikbaar zijn en als Yahoo Shopping leidt u waar u uw gewenste telescoop merk kunnen kopen.
  • Consumentengids - De website is onderdeel van het How Stuff Works bedrijf. De site biedt telescoop beoordelingen gedaan door deskundige beoordelaars alsook gidsen op telescopen.

Wees een geïnformeerde consument en neem de tijd om te winkelen rond

Wees een geïnformeerde consument en neem de tijd om te winkelen rond, bladeren door de sites, vergelijk de prijzen en lees deskundige suggesties, aanbevelingen en gebruikstips voordat u besluit over het kopen van een telescoop. Het kopen van een telescoop is een grote investering. Je moet ook rekening houden met waar je woont, waar je naartoe gaat om uw telescoop te gebruiken als je gaat sterrenkijken en uw algemene omgeving. Vervuiling, stof en smog zal grote invloed hebben op de prestaties van een telescoop.