O2e

Hoe te schattig mobiele telefoon covers maken

Mobiele telefoons zijn een noodzaak geworden in plaats van een luxe-item

Mobiele telefoons zijn een noodzaak geworden in plaats van een luxe-item. Miljoenen mensen hebben hun vaste telefoons en uitsluitend vertrouwen op hun mobiele telefoons. Dat betekent dat uw mobiele telefoon nodig heeft om met u te allen tijde.

Er zijn duizenden verschillende mobiele telefoon covers

Er zijn duizenden verschillende mobiele telefoon covers. De meeste covers zijn functioneel, maar heel duidelijk. Ze doen een goede baan in het beschermen van uw mobiele telefoon tegen krassen en deuken als het per ongeluk laat vallen. Laten we eerlijk zijn - een mobiele telefoon cover is een belangrijke investering! Weet je hoe je een mobiele telefoon schoon te maken ? Als u een geval, zult u niet nodig hebt om bijna net zo vaak.

Maar er is niets over een winkel koopt geval dat maakt het uniek voor u. Dames hou vooral accessoires die zijn vrouwelijk en opvallen in een menigte.

De populariteit van het maken van gepersonaliseerde mobiele telefoon covers is dramatisch toegenomen. U vindt hier vele patronen en instructies verspreid over het internet. Dit artikel zal delen een basispatroon en eenvoudige instructies voor het maken van een schattig mobiele telefoon dekking die kan worden ingericht in uw keuze van de stoffen, kralen, borduurwerk, en garens.

Benodigdheden

Hoe te schattig mobiele telefoon covers maken. Het maken van de kap van vilt.
Hoe te schattig mobiele telefoon covers maken. Het maken van de kap van vilt.

 • Millimeterpapier (voor patroon)
 • Heerser of rechte rand
 • Potlood
 • Decoratieve parels of pailletten
 • Stof verven
 • Knoppen
 • Klittenband
 • Snaps
 • Heat & Bond Ultra Hold Iron-on Lijm (3/8 "breedte)
 • Heat & Bond Medium Weight Iron-on plakvlieseline
 • 2 stuks van vilt meten 8 "X 9"
 • Naalden
 • Prive-bericht naar stof past
 • Naaimachine (Als niet beschikbaar u naaien met de hand.)
 • Kartelschaar (indien beschikbaar)

Maak het patroon

Dit patroon is zeer eenvoudig om te maken. Wij zullen dit patroon voor alle variaties van leuke mobiele telefoon covers.

Millimeterpapier maakt dit een zeer eenvoudig patroon te maken

Mobiele telefoons zijn een noodzaak geworden in plaats van een luxe-item. Het verfraaien van de voorste.
Mobiele telefoons zijn een noodzaak geworden in plaats van een luxe-item. Het verfraaien van de voorste.

Millimeterpapier maakt dit een zeer eenvoudig patroon te maken. Er is een voor-en achterkant patroondeel. De achterkant een hoogte van 7 ½ cm lang aan de linkerkant (A), 3-inch over de bodem (B), en 4 ¼ inch aan de rechterkant (C). De bovenkant van het deksel komt in 1 ½ inch (D). De binnenkant van de banden zich 3 ½ inch (E). Het einde van de band is 1 inch in (F). Dit patroon stuk is in de vorm van een "h".

De lange stuk aan de bovenkant van de mobiele telefoon cover is de riem die u wilt gebruiken om aan een tas, riem of riemlus.

De voorzijde patroon is een eenvoudige rechthoek van 4 1/4 inches aan de zijkanten (A) en 3 centimeter breed en boven (B).

Het maken van de kap van vilt

Bij het maken van een mobiele telefoon te dekken van stof, zullen we creatief met de voorkant van de cel cover van de telefoon zijn voordat u de voorkant naar de achterkant.

Snijd stukje voor-en achterkant van de stof van uw keuze met kartelschaar. Wij raden u aan gebruik voelde voor uw eerste project. Vilt geen behoefte aan een voering en de randen niet rafelen.

Knip een stuk, voor-en achterkant, van opstrijkbare tussenvulling en een zekering naar uw stukken. Dit geeft de stof meer stabiliteit.

Het verfraaien van de voorste

U kunt versieren uw front met kralen, pailletten en verven. Als je handig bent met een naald, dan kunt u naaien op kralen in een patroon, borduren uw naam of initialen, of naai de pailletten. Je zou ook een bloem patroon of een patroon uit een kinderboek kleurboek, snij je patroon van verschillende gekleurde stoffen, en smelten de stukken naar voren.

Als u klaar bent met het versieren van de voorpand kunt u lid worden van de voor-en achterzijde met een rijgsteek in contrasterende draad langs de zijkanten en de bodem of fuseren de randen met de ijzer-on lijm. Velcro hechten aan de binnenzijde van het uiteinde van de riem en de rechterbovenhoek van het voorpand. De lus kan gaan om een ​​tas riem, een riem of een riem.

Met behulp van garen en plastic canvas

U kunt knippen de voor-en achterkant van 7-count plastic doek met gewone schaar. Je zal betrekking hebben op de voor-en achterkant met het runnen van steken of kruissteken, waardoor de randen vrij voor toetreding.

Voor een ruige blik snijden uw keuze van garen of aankoop garen speciaal gesneden voor het aansluiten van tapijten. Gebruik 7-tellen plastic canvas en vul de voor-en achterkant. Velcro hechten aan het einde van de binnenkant van de band. Laat een ruimte vrij van garen in de rechterbovenhoek van de voorkant van het deksel om klittenband te bevestigen.

U zult absoluut verslaafd aan het maken van je eigen knuffel mobiele telefoon covers. U wilt een tot elke outfit passen en te geven als cadeau. Veel plezier! En hey, als het niet goed aflopen, dan kunt u altijd kopen mobiele telefoon gevallen online. Dus geef het een keer te proberen!