O2e

Hoe te spinnen tekst te maken in Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro is het beste programma om te gebruiken voor uw video-editing-projecten. Het beschikt over verschillende tools die u kunt gebruiken om uw video's diverse effecten, overgangen en elementen. Lees verder en wij zullen u voorzien van de stappen over hoe je draaiende tekst te maken in Adobe Premiere Pro.

Voeg een lege achtergrond om de draaiende tekst zichtbaar

  1. Voeg een lege achtergrond om de draaiende tekst zichtbaar. Vanuit het Project venster klikt u op Nieuw item en selecteer Black Video. Een lege, zwarte video zal worden toegevoegd aan het Project venster. Sleep het zwarte video-item en zet deze neer op Video 1 laag op de tijdlijn weergegeven. Dit zal de achtergrond voor het spinnen tekst.
  2. Voeg een tekst bronbestand die wordt gebruikt als spinnen tekst in het project. Klik nogmaals op het pictogram Nieuw item van het Project venster en kies titel. De Adobe Title Designer zal verschijnen waarin u de woorden typen voor het spinnen tekst. Pas de opmaak van de tekst door te kiezen voor stijlen en kleuren. Sluit de titel Designer-venster en druk op OK als je een save waarschuwing. Een nieuwe tekst bronbestand zal nu verschijnen op het Project venster. Sleep deze tekst bronbestand met de Video 2 laag in de tijdlijn weergegeven.
  3. De lengte van de twee videoclips. Wijs de duur van de twee videoclips. Klik met de rechtermuisknop op de Video 1 laag en kies Speed ​​/ Duur van de dropdown. Typ uw gewenste duur voor Video 1 en klik op OK. Volg deze procedure om dezelfde duur voor Video 2 toe te wijzen.
  4. Keyframes maken om de draaiende tekst effect. Klik eenmaal op de Video 2 laag en klik op de Effects Controls tabblad uit de Monitor venster. Klik op het driehoekje naast Beweging en klik vervolgens opnieuw op het driehoekje naast Rotatie. Om keyframes te activeren, klikt u op het kleine stopwatch pictogram naast Rotatie. Onder de rotatie-eigenschap is er een cirkel met een lijn binnen. Sleep de lijn in de cirkel en om de tekst in de Video 2 lagen roteren. Door dit te doen maakt automatisch een keyframe in de tijdlijn. Verplaats de tijdlijn die aangeeft hoe u wilt dat het draaiende effect te stoppen. Ga terug naar het aanpassen van de lijn in de cirkel Rotatie-indicator naar een ander keyframe te maken met een andere draaiende hoek. Herhaal deze procedure tot u het einde van het einde van de videoclip.

Hoe te spinnen tekst te maken in adobe premiere pro. Voeg een lege achtergrond om de draaiende tekst zichtbaar.
Hoe te spinnen tekst te maken in adobe premiere pro. Voeg een lege achtergrond om de draaiende tekst zichtbaar.

Om de knie te krijgen, eerst spelen met de rotatie-effect van Adobe Premiere Pro. Als je eenmaal wennen aan de toepassing van de rotatie-effect, kunt u met succes spinnen tekst toe te voegen aan uw video's.