O2e

Hoe te splitsen en aansluiten tracks op GarageBand

GarageBand is een Apple software programma dat gebruikt wordt om audio bestanden, zoals muziek, instrumentale opnamen en podcasts te maken. GarageBand het algemeen een eenvoudig te gebruiken applicatie. Als, bijvoorbeeld, wil je een track te splitsen en de splitsing deel mee te doen met een andere track, GarageBand biedt een zeer eenvoudige procedure. In het bijzonder, hier is wat je moet doen.

  • Bepaal waar u de track wilt splitsen. Dit moet gebeuren door te luisteren naar de track. Opmerking op welk punt je nodig hebt om een ​​splitsing te maken. Kijk naar de tijd meter, dus u kunt de afspeelkop op de juiste plek.
  • Selecteer de track die u nodig hebt om te splitsen. Klik op de track die u wilt werken. Merk op dat de baan zal veranderen in een donkerdere tint aan te geven dat het is geselecteerd. Nu, leg de afspeelkop in het gedeelte waar u de splitsing te doen.
  • Doe de feitelijke splitsing. U kunt dit doen door te gaan naar het menu Bewerken en klik vervolgens op Splitsen. U kunt ook gebruik maken van de CMD + T split commando. Je track zal nu worden verdeeld in twee op de plek waar je eerder aangegeven. Als er behoefte is, kunt u ook meerdere splitsingen. U hoeft alleen de tracks te selecteren en op dezelfde splitsing proces te doen.
  • Zorg ervoor dat je tracks kunnen worden samengevoegd. Als u wilt samenvoegen tracks, moet u ervoor zorgen dat ze dicht bij elkaar en dat ze behoren tot dezelfde audio type. Kennis te nemen van deze, vooral als u meerdere tracks samen te voegen.
  • Selecteer de tracks die u wilt samen te voegen. Nogmaals, kunt u dit doen door te klikken op de tracks. De tracks verschijnen donkerder van kleur een keer geselecteerd.
  • Combineer de tracks. Open het menu Bewerken, kies Samenvoegen. U kunt ook gebruik maken van de CMD-J commando. Dit moet de geselecteerde tracks aan elkaar.
  • Luister naar de samengevoegde track. Speel de samengevoegde track, zodat u kunt beoordelen of u uw gewenste effect bereikt. Het is het beste als je speelt het meerdere keren. Let op het deel waar je hebt gemaakt een samen te voegen. Is het spoor soepel te laten verlopen? Zijn er onderscheiden wijzigingen in de geluidskwaliteit? Maak de instellingen indien nodig.
  • Exporteer uw project. U kunt exporteren uw audio-project naar iTunes, zodra u klaar bent met het samenvoegen van de tracks. Doe dit door te klikken op Delen en selecteer Verzenden naar iTunes. Met iTunes kunt u het afspelen van de audio-bestand, download het uw iPod of verbranden. Het bestand wordt opgeslagen in AIFF-formaat, maar u kunt de bestandsindeling te wijzigen indien nodig.
  • Oefen met GarageBand. Het zal in uw voordeel als u de kapitein van het splitsen en samenvoegen kenmerken van GarageBand. De meeste van uw projecten zal waarschijnlijk gebruik maken van deze functies, en het beheersen van hen zal bespaart u een hoop tijd en energie.


Als u nog niet geprobeerd met behulp van GarageBand voor

Hoe te splitsen en aansluiten tracks op garageband. Bepaal waar u de track wilt splitsen.
Hoe te splitsen en aansluiten tracks op garageband. Bepaal waar u de track wilt splitsen.

Als u nog niet geprobeerd met behulp van GarageBand voor, zal het verstandig zijn als je leest de handleiding voor het splitsen en samenvoegen tracks, of het doen van een ander type van audio-project. De handleiding kan u helpen te begrijpen van de software en geeft u stap-voor-stap handleiding in het gebruik van alle andere functies. In het geval dat u niet beschikt over een handleiding, kunt u een gratis exemplaar downloaden via het internet.