O2e

Hoe te tie dye te maken in photoshop

De tie dye ontwerp was zeer populair in de jaren '60. Als u nodig hebt om iets te ontwerpen met deze retro thema, kunt u filteren menu functies van Photoshop te gebruiken in combinatie met een aantal editing tools om een ​​tie dye achtergrond te maken.

Hoe te tie dye te maken in photoshop. Maak een nieuw bestand.
Hoe te tie dye te maken in photoshop. Maak een nieuw bestand.

Maak een nieuw bestand.
Trek het menu Bestand en klik op Nieuw. Instellingen voor de afmetingen, resolutie en achtergrondkleur zijn geheel aan jou. Maar zorg ervoor dat de kleur modus is RGB. Er zou geen punt bij het maken van een grijswaarden tie dye ontwerp niet.

Vul het doek met verticale solid-gekleurde balken.
Er zijn een aantal manieren om dit te doen, door een combinatie van de Marquee, Shape, en Emmertje gereedschappen. Houd in gedachten dat het hele doek moet worden opgevuld. Geen achtergrond kleur moet tonen. Omwille van de symmetrie kan verticale staven van gelijke breedte maken. Welke kleuren je zult gebruiken hangt af van uw tie dye idee. U kunt monochromatische gaan, tweekleurig of gebruik de hele regenboog. Bij het maken van deze verticale balken zorgen dat ze behoren allemaal in dezelfde laag.

Transformeren de verticale balken in een draai.
Tie dye ontwerpen zijn cirkelvormig zodat je nodig hebt om deze verticale balken herschikken. Trek het menu Filter, klik op Distort, dan Polaire coördinaten, en uiteindelijk kiest Rechthoekige naar Polar. Dit zal de opeenvolging van verticale balken zetten in een kleurenwiel. Weer trek het menu Filter, klik op Distort, en deze keer kiezen Twirl. De kleuren van het wiel zal nu spiraal naar de hub. Pas de hoeveelheid 'twirling' om uw tevredenheid. Om af te ronden opnieuw toegang de optie Vervormen onder het menu Filter en kies vervolgens Bol,

Vul het doek met verticale solid-gekleurde balken. Transformeren de verticale balken in een draai.
Vul het doek met verticale solid-gekleurde balken. Transformeren de verticale balken in een draai.

Voeg witte slagen.
Ga naar het menu Laag en maak een nieuwe laag. Op deze nieuwe laag met de Brush tool om slagen te maken vanaf de rand en wijzend of leidende tot hub van de twirl's. Uw voorkeur zal het aantal en de dichtheid van slagen dicteren. Maar zorg ervoor dat ze komen van over de hele rand doek '. De slagen, hoewel in het algemeen lineair in de oriëntatie, moet taper zijn als ze de aanpak van de hub en wriggly in vorm. Je probeert te emuleren de echte manier doek is das geverfd, waar bepaalde porties zijn niet gekleurd vanwege de manier waarop het wordt gebundeld of gekreukt.

Vervagen de kleuren en beroertes.
Trek Filter nogmaals, klikt u op Blur en kies Guassian onscherpte. Breng dit aan de witte lijnen laag aan de randen van de beroertes 'verzachten. Verschuiven naar de kleur twirl laag en mengen de afzonderlijke kleuren door de Blur optie onder het menu Filter, maar deze tijd gebruiken Radiaal vervagen in plaats van Guassian. Om eindelijk de witte lijnen laag mengen met de kleur twirl laag, zet de Layer Type van de oude naar Overlay. Dit gebeurt via het menu Laag.

Vergeet niet om elke bewerking of transformatie stap voltooien voordat u verder gaat naar de volgende om het aantal keren dat je nodig hebt om wijzigingen wanneer iets niet goed uitkomen ongedaan te verminderen. Het zou ook helpen om kennis te nemen van de instellingen die u toepast in het opties menu's en dialoogvensters, zodat u makkelijk het proces herhalen en te verbeteren in het geval u een soortgelijk ontwerp te maken in de toekomst.