O2e

Hoe te VHS omzetten naar een DVD

De prevalentie van digitaal entertainment heeft gemaakt VHS en andere analoge vormen van opslag bijna achterhaald. Maar wat kun je doen met je VHS-banden, geladen met home video's of zelfs uw favoriete films? Maak je geen zorgen, zult u niet hoeft te laten staan ​​en deze herinneringen te vergeten. Wat je kunt doen is deze om te zetten VHS-banden om hun digitale tegenhanger, die meestal de DVD. Momenteel is de meest populaire vorm van het bekijken van video's, is de DVD wordt een universele manier om op te slaan en te bekijken video's, foto's en andere gegevens. Hieronder zijn de stappen over hoe u uw VHS-banden omzetten naar dvd-kopieën.

Hoe te VHS omzetten naar een DVD. Klik hier voor de items die u nodig hebt.
Hoe te VHS omzetten naar een DVD. Klik hier voor de items die u nodig hebt.

  • Klik hier voor de items die u nodig hebt. U moet de volgende items om in staat om uw VHS-banden omzetten naar DVD. Je hebt een dvd-brander, een videorecorder, een televisie, een tuner-kaart, sommige A / V of S-video kabel, video software voor het vastleggen, de VHS-band, en een lege dvd. U kunt al deze items van een elektronische winkel, dus het zal niet al te moeilijk voor u om ze te verwerven.  
  • Sluit de videorecorder aan op de tuner-kaart. Neem uw ​​videorecorder of VHS-speler, en dit op uw TV-tuner-kaart, die is gelegen in de computer aan te sluiten. Gebruik de A / V-kabels of de S-Video-kabels om deze aan te sluiten. Controleer de achterkant van de videorecorder aan op de video-uitgangen te zien. Als u niet kunt vinden aan de achterkant, controleert u de zijkanten van de VHS-speler, zoals sommige modellen hebben de stopcontacten daar geplaatst. U kunt zelfs vinden in de voorkant van de speler, verborgen door een paneel dat u kunt openen. Raadpleeg de handleiding van de videorecorder als je nog steeds. De TV-tuner-kaart werkt als een video-capturing machine, het opnemen van de video van de VHS naar uw computer.  
  • Start de software. Controleer of u de video-capture software geïnstalleerd op uw computer, en start deze. Uw tv-tunerkaart zal meestal deze software zijn opgenomen in het product, zodat u niet hoeft te kopen. Als u liever andere video-editing software, kunt u dit doen. De meest populaire software voor het bewerken van video is ofwel Adobe Premiere of Avid. U kunt deze vanaf elke computer software op te slaan.  
  • Vastleggen van de video. Onmiddellijk na het openen van de editing software, uw doel is het vinden van de functies die de computer te 'vangen' de video die wordt overgedragen van de VHS naar de computer. U moet vinden het tabblad; 'Instellingen' of 'Opties' en klik op de optie waarmee u uw opties aanpassen voor het vastleggen van video's. Klik op 'Capture' en zorg ervoor dat u de video-output formaat als MPEG2 markeren. Druk op 'capture' van de software, en op hetzelfde moment, druk op 'Play' op de videorecorder. Dit zet automatisch de video van de VHS naar een digitaal videoformaat.  
  • Brand de video naar dvd. Nadat de computer klaar is met het vastleggen van de video, kunt u nu deze branden op een DVD. Open uw dvd-software voor het branden en kies 'Maak een DVD. " U wordt nu gevraagd om de bestanden die u wilt opslaan op de DVD toe te voegen. Kies de video die u zojuist hebt geconverteerd en voeg deze toe aan de DVD. Klik op 'Burn' en wacht tot het hele bestand wordt weggeschreven naar de DVD.  
  • Label de dvd. Zodra de DVD klaar is met branden, label duidelijk de DVD een viltstift of een DVD-etiketten gebruikt. Gebruik een beschrijvende naam om verwarring te voorkomen.


Nu dat je weet hoe je VHS omzetten naar DVD, zal uw analoge herinneringen niet te worden vergeten.