O2e

Hoe te vinden en bad lichaam werkt outlet winkels

Terug in de vroege jaren '90

Terug in de vroege jaren '90, werd een kleine persoonlijke verzorging winkel gevestigd in Ohio. Deze winkel richt zich op het bieden van de gemiddelde consument met alle merken van schoonheid en huidverzorging producten, variërend van badzepen naar parfum. De winkel richt zich op het leveren van betaalbare producten dus, turbo stimuleren van het succes en de groei. Uiteindelijk, deze kleine winkel werd een nationale detailhandel gigantische nu bekend als Body & Bath werken. Dit bedrijf is zo groot dat je een winkel of op te slaan in de meeste steden en staten te vinden. In feite zullen sommige steden zelfs een uitlaat aan elke andere blok. Met zo veel vestigingen landelijk, denk je misschien dat het vinden van een tak in uw buurt is eenvoudig. Nou, het is echt en je kunt het doen door de volgende stappen.

  • Bezoek de Bath & Body Works website. De eerste stap is om het bedrijf de officiële website bezoeken op bathandbodyworks.com . Vanaf deze website, zult u in staat zijn om de lijst van de winkels te bekijken in het land via de web-geïntegreerde interface geëtiketteerd als "store finder".
  • Zoek een winkel. Door te klikken op de winkel-zoeker link zal u naar de interface die u gaat gebruiken om de dichtstbijzijnde Bath & Body Works tak te vinden. U bent verplicht in te vullen velden te beginnen met de stad, staat en postcode u woonachtig bent inch Deze velden zijn nodig om de vraag van hun database uit te voeren. Als er verkooppunten in uw buurt, in het bijzonder binnen honderd mijl straal voor uw locatie, worden deze getoond in de resultaten. Nu, als er geen zijn, dan zal het resultaat gewoon weer een "het spijt ons" verklaring of iets van die strekking.
  • Bel de klantenservice. Als u het internet geen toegang tot op een bepaald punt in de tijd en snel de informatie nodig hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice via 1800-395-1001. Een automatisch antwoord-systeem beantwoordt de oproep. Druk gewoon op 3 gevolgd door 2. Vervolgens wordt u gevraagd om uw postcode in te voeren. Het systeem zoekt naar het dichtstbijzijnde stopcontact en de resultaten aan u via de telefoon. U kunt ervoor kiezen om te spreken met een customer service rep ook.
  • Controleer de online gele pagina's. Een andere manier kunt u een specifieke Bath & Body Works lokaliseren winkel is met behulp van de verschillende online directories beschikbaar, zoals whitepages.com , anywho.com , en realpages.com . Deze sites zijn in principe digitale versies van de witte en de gele pagina's. Als u op zoek bent naar een specifieke instelling, voert u de naam en de stad en de staat en voer de zoekopdracht. Als er vestigingen in de regio die u hebt opgegeven, zal de site weer te geven van het aantal en het adres van elk van deze takken.


Als uw zoekopdracht is vruchteloos

Hoe te vinden en bad lichaam werkt outlet winkels. Bezoek de bath & body works website.
Hoe te vinden en bad lichaam werkt outlet winkels. Bezoek de bath & body works website.

Als uw zoekopdracht is vruchteloos, wilt u misschien de volgende beste optie om uw vulling van de producten die ze verkopen overwegen, online winkelen. Ja, waarom heb je zelfs om hun winkel te bezoeken wanneer u kunt kopen een van hun producten online via hun officiële website? Dit is zeker handiger omdat het niet nodig u te rijden of pendelen en u bent niet beperkt door afstand. Het beste van alles, zullen zij leveren de producten recht om uw deur.