O2e

Hoe tekst te maken op een webpagina knipperen aan en uit

In de huidige wereld

In de huidige wereld, zijn een heleboel dingen online gedaan. Mensen communiceren met elkaar via e-mail en chat. Social networking sites, blogs en forums zijn ook erg populair aan anderen te werken op wat er met je gebeurt als het delen van kennis en informatie. Het internet is ook een geweldige manier om uw producten, diensten of gebeurtenissen die je zal moeten adverteren. Sinds miljarden mensen die toegang hebben tot het internet elke dag, zult u in staat om te bereiken om hen snel en eenvoudig. U kunt uw eigen website, zodat je een persoonlijke pagina om alles over uw bedrijf te plaatsen. Je moet denken aan het ontwerp en de inhoud van uw website. Deze moeten allemaal worden gerelateerd aan uw producten of diensten. Je hebt ook om ervoor te zorgen dat u uw website te promoten door deel te nemen aan forums en chatrooms, zodat meer mensen een bezoek aan dit. Als u een belangrijke mededeling, speciale aanbieding, nieuwe producten of u informatie hebt die u wilt bezoekers te zien, kunt u de teksten knipperen aan en uit om aandacht te trekken. Het maken van de teksten knipperen is niet moeilijk. Dit zal alleen vereisen dat u specifieke labels te typen.

Hier zijn de stappen over hoe teksten knipperen en uit te maken.

  • Controleer uw website. Toegang tot uw website en zie als het goed draait. Als er dingen die moeten worden vastgesteld, moet u deze eerst op te lossen. Als het goed draait, denken wat teksten te zetten en waar deze te plaatsen. Je moet ervoor zorgen dat het zal ergens worden geplaatst die gemakkelijk kan worden gezien door de bezoekers. Maar je moet ook van mening dat het niet mag van de overige informatie in uw website te dekken. Kies een gebied dat zichtbaar is, maar maakt het ook mogelijk de bezoekers te controleren of de andere informatie.
  • Plaats de benodigde tags voor de teksten te knipperen. Als je eenmaal hebt besloten welke tekst knippert, opent u de broncode of HTML-code van uw website. Als u het toevoegen van teksten, voegt u de benodigde teksten. Om de teksten te laten knipperen, zet u de cursor voor de eerste letter van de tekst die begint te knipperen. Zodra de cursor, type "<blink>" (typ de opdracht in de offerte of ""). Plaats de cursor achter de laatste letter van de teksten die knippert en typ deze "</ blink>".
  • Sla de broncode of HTML-code. Zodra u klaar bent het plaatsen van de tags voor de teksten te knipperen, de broncode of HTML-code en sla toegang tot uw website om de teksten knipperen zien.


Hoe tekst te maken op een webpagina knipperen aan en uit. Controleer uw website.
Hoe tekst te maken op een webpagina knipperen aan en uit. Controleer uw website.

Echter, niet alle browsers ondersteunen knipperen. Dit betekent dat als de bezoeker met een browser die geen ondersteuning biedt deze, hij niet in staat zal zijn om de teksten knipperen zien. Eerdere versies van Internet Explorer ondersteunen dit niet. Dit zijn Internet Explorer 3.0 en lager. Hoewel knipperende teksten echt de aandacht van de bezoekers, zorg ervoor dat u deze overdrijven. Je wilt niet dat uw website vol knipperende teksten. Dit is niet aantrekkelijk voor het oog en sommigen zullen boos worden. Als u al knipperende teksten op een portie en er zijn nog andere belangrijke informatie die je leuk vindt om te zien, kunt u proberen het maken van het lettertype groter, vetgedrukt, cursief, de kleur of zelfs gebruik maken van hoogtepunt.