O2e

Hoe u de geheugenkaart voor een polaroid i633 digitale camera

De Polaroid i633 digitale camera is een geweldige camera te gebruiken

De Polaroid i633 digitale camera is een geweldige camera te gebruiken. Hij weegt slechts ongeveer 2 kilo en heeft een 6,0 megapixel resolutie camera. De camera is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Het maakt gebruik van een SD-geheugenkaart, waar u kunt opslaan meer beelden als de camera kan maximaal ongeveer 16 MB intern geheugen. Met behulp van een geheugenkaart laat u meer van foto's voor later gebruik. Plaatsen van uw geheugenkaart is een gemakkelijke taak te doen, zal de gids hieronder laten zien hoe in te voegen en bepaal de juiste geheugenkaart die je moet gebruiken.

Materialen die u nodig hebt:

  • Polaroid i633 Camera
  • SD-geheugenkaart

Instructies:

  • Zet de camera uit. Adviseer ik dat u goed Schakel de camera uit bij het ​​doen van deze procedure. Dit minimaliseert camera schade en bestand corruptie die zich kunnen voordoen. Zorg ervoor dat uw camera is uitgeschakeld voordat u uw geheugenkaart.
  • Zoek het batterijvak. Dit is te vinden op het onderste gedeelte van uw camera. U zult dan in staat zijn om een ​​zilveren paneel dat pijlen heeft te zien.
  • Schuif de klep open. Plaats uw duim over het paneel en de deksel op de richting waar de pijlen te schuiven. U hoort een klik wanneer het wordt geopend en het deksel zal openen.
  • Als u een nieuwe geheugenkaart. Voorzichtig de verpakking te openen, nemen er nota van het niet te laten dalen als geheugenkaarten zijn zeer gevoelig en delicaat. Voorzichtig neem de geheugenkaart uit de verpakking. Wees voorzichtig met het kopen van de verkeerde geheugenkaart, er zijn veel verschillende soorten geheugenkaarten dus zorg ervoor dat de dealer vragen of het compatibel is met de Polaroid i633 Camera.
  • In het batterijcompartiment, ziet u AA-batterijen, verwijder dan de batterijen om in staat om een beter zicht te hebben. U ziet dan een sleuf waar je de geheugenkaart te plaatsen. Probeer het kopen van oplaadbare batterijen, kunnen ze kosten veel, maar op de lange termijn, ze zijn een relatief goedkoper alternatief van wegwerpbatterijen.
  • U kunt nu uw geheugenkaart. Duw de geheugenkaart in de geheugenkaartsleuf van de reeks van metalen platen aan de onderkant. Als de geheugenkaart niet past of niet verder in, probeer verschillende hoeken, kunnen er gevallen zijn waarin de sleuven worden geconfronteerd met een andere richting, maar wees voorzichtig dat u uw geheugenkaart te breken want het is zeer kwetsbaar.
  • Zet de batterijen. Zorg ervoor dat de batterijen in de juiste volgorde. Denk er altijd aan dat het niet een goed idee om oude en nieuwe batterijen door elkaar, zal dit helpen bij het uitbreiden van uw camera levensverwachting. Sluit het batterijvak en zorg ervoor dat deze stevig gesloten zodat de batterijen niet vallen bij het nemen van foto's.


U bent nu klaar om foto's te nemen

Hoe u de geheugenkaart voor een polaroid i633 digitale camera. Materialen die u nodig hebt.
Hoe u de geheugenkaart voor een polaroid i633 digitale camera. Materialen die u nodig hebt.

U bent nu klaar om foto's te nemen. Met uw nieuwe geheugenkaart, kunt u meer foto's die u kunt op uw computer overzetten op een ander tijdstip. Onthoud altijd dat als het niet werkt altijd, de batterijen opnieuw controleren en als uw geheugenkaart juist is geplaatst.